Фенка за малко да роди на концерт на Елтън Джон

Това е ефектът на нашето шоу, заяви певецът

Фенка за малко да роди на концерт на Елтън Джон | StandartNews.com

Сър Елтън Джон сподели, че фенка от публиката е започнала да ражда по време на концерта му в Кофс Харбър, Нов Южен Уелс, Австралия.

„Жената беше закарана в болница и благополучно е родила красивото си момченце. Това е ефектът на нашето шоу. Всички бременни вече да внимават“, комнетира певецът.

Джон разкри още, че самото раждане, по ирония на съдбата, се е състояло, докато той е изпълнявал хита си „Tiny Dancer“/„Малък танцьор“. Фенката е била откарана в клиника, която е само на няколко минути от окупирания от Елтън стадион.

Както стана ясно, самият музикант също наскоро преживя свой спешен случай. Джон беше принуден да прекрати концерт в Нова Зеландия, след като бе поразен от пневмония.

„Искам да благодаря на всички, които дойдоха на шоуто. Бях диагностициран още през деня, но отказах да отменя концерта. Раздадох се максимално за вас, за да ви предоставя най-доброто преживяване, но гласът ми не можа да издържи до края. Разочарован съм и тъжен и ви се извинявам“, написа Елтън в Инстаграм след проваленото изпълнение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай