Евгени на бал с внучка на кралицата

Евгени на бал с внучка на кралицата  | StandartNews.com

Евгени Минчев бе единственият българин на бала на Британския кралски легион, потвърждавайки своя статут на добре приет в средите на лондонското висше общество. Продуцентът и пи арт беше сред 200 специално подбрани гости на събитието под почетния патронаж на принцеса Беатрис, една от внучките на Елизабет Втора.

В Голдсмит хол Евгени връчи на младата аристократка мак, изработен от чиста вълна. Цветето е символ на британските ветерани от войната, в чиято помощ е организиран и бляскавият годишен Poppy ball, подкрепен от членовете на кралската фамилия. Минчев си похортува и с най-влиятелния член на британския парламент лорд Астор ъф Хивър и с президента на Британския кралски легион вицеадмирал Питър Уилкинсън. Двамата отдавна познават Минчев и останаха очаровани от благородния му жест да дари част от своя хонорар, получен за участието му във "ВИП брадър", в полза на нуждите на легиона. Евгени имаше още серия от важни срещи на Острова. Една от тях беше с британския актьор Гай Сайнър, познат като майор Грубър от ситкома "Ало, ало".

Той пристига в България на 3 декември. Тогава ще се проведе 25-то юбилейно издание на "Бизнес дама на годината", най-престижният конкурс в жанра. Минчев, който е организатор и собственик на марката, получи уверението на вечеря в труднодостъпния Arts club, в чиито управителен съвет е самата Гуинет Полтроу. Папараците всяка вечер са дежурни пред вратите на елитния оазис, дебнейки знаменитостите. Минчев е от малкото българи членове на клуба. Освен майор Грубър, гост на бляскавата церемония ще бъде и известната писателка и хуманист Кармел Грийнууд. Тя е сред най-добрите приятелки на Елтън Джон и неговия съпруг Дейвид Фърниш, особено когато е в ролята на изповедница по време на пътешествията им по света. Сред номинираните в престижния конкурс на 3 декември са бизнес дамите Ружа Игнатова, Наталия Ермитаж Верхозина, Славка Каравелова, дизайнерката София Борисова, Диана Петрова и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай