Евгени Минчев скастри ВИП елита на България (снимки)

Какво беше неговото изказване към него

Евгени Минчев скастри ВИП елита на България (снимки) | StandartNews.com

Лорд Евгени Минчев отново развърза хапливия си език и срина със земята някои от родните звезди. Той често назовава нещата с истинските им имена, но понякога прекалява с обидите и епитетите. 

Този път под неговия прицел са Диана Дафова, гримьорът Цецо Андреев, Златка Райкова, Нети, Рут Колева и Венци Венц. Новите му писания са за рубриката му в 'Телеграф". 

На Камен му върви като по ВоДафова

Пак ще ми се нацупи добрата ми приятелка Диана Дафова, но не се сдържах. В телевизионното студио на Камен Воденичаров, с нахвърляни по стените рамки и повече от семпла масичка, с килимче за детска стая в Баткун, певицата се е докарала като да пее в Ла Скала. Да, има нещо добронамерено и стилно в този подход, нещо като уважение към домакина, но... Но, вижте сами как Камен Во е облечен, съвсем не като кавалер на жена с класа като присъстващата. Сако в цвят пепел от рози е до такава степен избеляло, че се чудя къде са розите и къде е пепелта от тях. Както казва Библията - прах при прахта. Дънките и спор/т/ните обувки са още един аспект на предполагаeмия непукизъм, който водещият е приложил в ефир.

Цецо и Русата Златка - хвани единия, съблечи другия

Ето, дами и господа, на манежа е стилист Цецо Андреев, покрит доземи с пепит. Този пепит явно е имал... апетит, защото се е подул, като попско чедо на Задушница. Шарките са едри, истински черни циреи на една дреха, предназначена вероятно за другиго. Ако покойната ми баба Гина го беше видяло, сигурно щеше да попита - това момче овчарче ли е, каква е тази абичка, какви са тези потури... Баба ми Гина хич я нямаше в модата, така да се каже. До Цецо е Русата Златка. Там има доста старание, но според мен - никакъв резултат. Усещането ми е за булка, прогонена от олтара, а в нейния бяг са опустошени всички воали, пера и аксесоари. Златка носи перфектни обувки и мога само да съчувствам на краката й предвид високите токчета. Гаджето ми се обажда от дивана с коктейл „Блъди Мери“ в ръка и казва, че какво, ако госпожата още не е напълно облечена, а аз прибързвам с критиките си... Германец, майна!

Нети е подранила Баба Марта?

Цветово безсилие съзирам при Нети. Долавям зиморничавост в избора й, долавям липса на каприз към онова, което прави жената дама, липсват топлина и значимост. Да го кажа накратко, певицата прилича на една огромна мартеница или най-малкото на полското знаме. Виж, сако на полски цветя би било далеч по-удачно и аз няма да коря талантливата си приятелка, ако е решила да се изрази емоционално и модно така, както е. Мога да посъветвам смирено тя да потърси второ мнение, както и следващи цветове, изобилстващи в колоритната скала. Иначе габаритите на този избор са така тънки, че може да се разминават с всеки моден трабант или запорожец.

Рут - ренесансова олелия в бежово и тату

Склонен съм да похваля Рут Колева за това, което виждам, а именно едно коректно бежово, макар и сливащо се с цвета на лицето. Да се носи плетиво в този век, е равносилно на това да се пътува с каляска или поне да се пишат любовни писма на ръка. Колева носи ренесансови черти, затова й подхожда облеченото. Не съм съгласен то да е съчетано с татуировки, както и не съм съгласен с татуировки за жени изобщо. Бежовото придава някаква мекота и ефирност на чертите на певицата, които коланът погубва. Безразборните бижута, както и безразборното им поставяне ми действа уморително и предпочитам да гледам стари снимки на Лили Иванова.

Кацнал на един кашон, Венци Венц налага на преден план риза на едри карета. Нещо като добре разпределени брикети кюмюр върху залеза над Катманду. С Венци сме родени на една дата и знам, че ще схване тънката ми ирония, която се удебелява все повече, след като съзирам бялата плетена шапка. Тя подхожда на добрия ми приятел колкото макет на картечница върху парламента. Съучастници в текстилната търговия на едро са още тесен черен панталон и колан, описващ цялата хип-хоп действителност. Но всъщност не, те описват нещо смесено между бюджетен герой в бюджетен каубойски филм, в който Венци е нает да пее тракийска народна песен. Героят на моя коментар си гледа припряно часовника, вярно е, че имахме среща, но аз закъснях, ужасно закъснях, така както и повечето аксесоари по него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай