Евгени Минчев призна за Емил Димитров

Изповед на лорда

Евгени Минчев призна за Емил Димитров | StandartNews.com

Емил Минчев се изповяда пред Десислава Банова – Плевнелиева в ефира на "Тук и сега".

„Златица е градът, в който съм роден, но съм оставен в дом „Майка и дете“. Осиновиха ме симпатични родители – баща, който беше кожухар, но много пиеше и всъщност това провали и брака, и него. Самият той почина някъде 80-те години“, разкри Минчев.

„Ако мога да им завещая едно мото за този начин на живот, това е да не мрънкат. Не е нужно да мрънкате, бъдете горди, че сте родени, че сте оставени на тази земя. Неведоми са пътищата божи и това оневинява и онеправдава всички обстоятелства около нас“, пояснява той.

PR експертът назова причината, поради която е бил принуден да лъже, че има брат близнак, когато през миналия век е работил като ватман в София.

„Живеех при Емил Димитров и тогава се оказа, че аз трябва да имам софийско жителство, за да мога постоянно да живея в столицата. Приближени до Емил Димитров уредиха единствената възможна работа. Законна, разбира се, винаги при мен е било законно, да бъда ватман“, върна се назад във времето Евгени.

„И така от 1983 година до 1989-а, когато дойде промяната на политиката, аз бях ватман. Аз бях много щастлив да бъда ватман, но същевременно и се срамувах. Затова казвах: „О, аз имам брат близнак“. Беше ме малко срам в момента от това нещо“, аргументира решението си той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай