Ето я бившата голяма любов на Ергена /Фото/

Голямата му любов се оказва популярна фитнес инструкторка

Ето я бившата голяма любов на Ергена /Фото/ | StandartNews.com

Виктор Стоянов е разказвал, че в живота си е имал доста жени, но с няколко е имал продължителна връзка. Голямата му любов се оказва популярна фитнес инструкторка, с която Виктор имал доста бурна и страстна връзка.

Хриси Парова е жената, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се запознали в залата, където прекарват доста време. Любовта пламнала бързо, а Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разделени от известно време, но той не е изтрил общите им снимки в Инстаграм. Стоянов разказа, че причините за края на връзката им са много, но са запазили добри отношения, пише Vbox-каналът "CoolNews".

Хриси Парова е истинска сензация в социалните мрежи. Тя има над 100 000 последователи. В началото на пандемията запали мнозина с 40-дневно предизвикателство за постигане на топ форма у дома. Наскоро тя предизвиква отново – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

"Реших да направя нещо целенасочено, специално за дамите, към една проблемна област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са много, от много колеги. За 20 дни някои клиенти постигат завидни резултати – сваляне на 7-8-9 см", сподели Парова в свое интервю пред Нова.

Тренировката на Хриси не отнема повече от 15-20 минути и може да се прави вкъщи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай