Четвъртък,

Ето кои зодии не прощават

От: Агенция Стандарт -
1725
Ето кои зодии не прощават
A
A
A

Ето хората, които никога, ама никога няма да ви простят, пише "Зодиак".

Козирог

Козирогът е труден знак, защото когато не е в настроение, никой не е защитен от гнева му. Между нуждата им да унижават хората, когато имат лош ден, и цялостното им негативно мислене, веднъж попаднали в горната част на списъка на Козирозите, никога няма да излезете от него. Те са известни с това, че не прощават и като се има предвид колко дисциплинирани са във всичко, което правят, могат лесно да ви отхвърлят от живота си.

Риби

Рибите може и да са състрадателни, което кара хората да ги смятат за лекомислени, но не е нужно много, за да вбесите един представител на този знак. Рибите се превръщат веднага в мъченици, когато ги обидят, в резултат на което този, който ги е разстроил, бива изхвърлен от живота им завинаги. При Рибите не се дава втори шанс. Никога.

Рак

Макар че Ракът никога няма да ви прости, той няма да направи голяма постановка около това. Определено ще се изкажат за това, че сте ги наранили и предали, но никога няма да кажат думите: "Никога няма да ти простя". То просто ще бъде факт, който се очаква вие да знаете.

Скорпион

Начинът, по който Скорпионът набляга на истинността е почти натрапчив - още една от техните неособено приятни черти. Така че, макар че Скорпионът ще ви прости дребните неразбории, ако го излъжете, можете да очаквате да ви мрази и ненавижда, защото доверието, което някога е имал към вас е изчезнало.

Тeлец

Когато става въпрос за прошка, Телецът е коварен. От една страна, те искат да ви простят, защото това е, което едната част от личността им желае, но тъй като са толкова дяволски упорити , те в крайна сметка просто няма да го направят

Лъв

Неспособността на Лъва да прощава идва от едно място - гордостта. Гордостта може да бъде чудесно качество на човек, докато не почувства, че е бил ощетен, тогава тя се превръща в ужасно. Лъвът никога няма да ви прости. Така че, ако не получат това уважение, което смятат, че заслужават, прошката престава да бъде опция.

Везни

Везните се обиждат твърде лесно. Макар че склонността им да прощават все още е нула към нула, както при останалите знаци в този списък, Везните, бидейки толкова дипломатични, никога няма да позволят това да проличи.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com