Ето кога се завръща "Сървайвър"

Новият сезон започва на 14 февруари

Ето кога се завръща "Сървайвър" | StandartNews.com

Би Ти Ви ще заложи в най-гледаното телевизионно време в новия си сезон на риалити предаванията – "Сървайвър", "Ергенът", "България търси талант" и нови епизоди на знаменитата игра "Стани богат".

Сериалите, които ще забавляват зрителите, но и ще им предоставят един различен, развлекателен и сериозен прочит на съвременната действителност, са "Мен не ме мислете", "Съни бийч 2" и "Татковци".

Към палитрата от нови и доказани предавания се присъединява и най-новият кулинарен оригинален формат - "Моето звездно парти" с невероятната Шеф Силвена Роу.

Сезонът ще започне на 14 февруари в 20.00 часа със специално издание на единственото по рода си телевизионно шоу у нас - "България търси талант". Форматът се завръща със зрелищни изпълнения и неочаквани моменти, които освен зрителите, ще изненадат и новото жури в лицето на Евелин Костова, Катерина Евро, Николаос Цитиридис и човека с неподозирани комедийни заложби - епидемиолога проф. Тодор Кантарджиев.

Премиерната седмица не просто ще започне, но и ще завърши с шоуто за таланти. На 20 февруари, неделя, от 20.00 часа bTV ще зарадва зрителите с още един епизод на шоуто, което ще продължи да се излъчва всяка неделя вечер. На 19 февруари точно в 20 часа зрителите ще станат свидетели и на още една премиера. Своя голям телевизионен дебют в българския ефир ще направи най-романтичното, но и провокативно риалити, което не спира да търси любовта "Ергенът".

В следващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21 часа, ексклузивната продукция, създадена по класическия модел за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика и битка за сърцето му.

На 21 февруари от 21 часа ефирът ще бъде завладян от Сървайвър. Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа в дългоочаквания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото "Скритият идол".

Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и опасна територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и победителят в сезон 5 Ваня Джаферович, който ще проследи за феновете всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

От тази програмна схема, разпространена от телевизията, излиза, че едновременно и Талантът, и Сървайвър ще борят Капките, които се излъчват по традиция по Нова телевизия всеки понеделник. 

Премиерното заглавие "Мен не ме мислете" ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари от 20.00 часа. Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие.

В сериала участват звездите Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

Началото на уикенда в ефира на Би Ти Ви също ще бъде посветено на любовта. Всяка събота зрителите ще празнуват любовта към храната и кулинарията с "Моето звездно парти" и Силвена Роу. От 26 февруари кралицата на световната гурме сцена ще организира специално парти, на което заедно с любими български знаменитости ще отбелязват различни поводи и ще показват водещите тенденции за балансиран начин на живот и приготвяне на храната в домашна среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай