Понеделник,

Ето къде изчезнаха Виктор Николаев и Ники Дойнов

От: Агенция Стандарт -
6202
Ето къде изчезнаха Виктор Николаев и Ники Дойнов
A
A
A

Цяла седмица зрителите на Нова телевизия не спират да се чудят и коментират какво се е случило с  двама от любимите водещи на медията – Виктор Николаев и Ники Дойнов заради отсъствието им от ефир.

Мистериозното им и дългосрочно отсъствие веднага събуди спекулации дали двамата тв водещи не са освободени от ръководството на медията тихомълком, предвид непрекъснатите рокади, които тресат телевизионния бранш напоследък.

Оказа се, че и Николаев, и Дойнов имали предварително предвидени отпуски за пролетта и именно почивките им били истинската причина да не бъдат на екран в продължение на близо две седмици. Николаев заминал заедно с жена си Людмила и дъщеря си Дара на семейно пътуване в Португалия. Тримата споделиха няколко снимки от воаяжа си в топлата държава, която досега не са посещавали. Тв водещият има семейна традиция да води двете си любими жени поне два пъти в годината на почивка зад граница, пише Ретро. Обикновено едното им пътуване е точно пролетно време, а второто – през лятото, когато в работен план Николаев не е толкова натоварен и може да си позволи да отсъства от телевизията. Съвместната им екскурзия до Португалия слага край и на слуховете, че от известно време насам Виктор не живее с по-възрастната от него радиожурналистка Людмила, с която са родители на тийнейджърката Дара.

Ники Дойнов отсъствал от стола си в новините по същата причина. След като с жена му Петя и сина им Марко изкарали тежък чревен вирус, решили да осъществят свое отдавна планувано пътуване до Малта. То се явява като меден месец за 50-годишният новинар, който се ожени за майката на детето си на бутикова сватба в частна винарна край Ивайловград през миналото лято, но заради строгите мерки с пътуването отвъд граница покрай Ковид-19 младоженците не можаха да се насладят на почивка в чужбина, затова се възползвали с известно закъснение.

Припомняме, че преди месец Биляна Гавазова също уж бе излязла в планиран отпуск, но след изтичането му така и не се върна в ефира на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Тя обяви, че е напуснала колектива на медията, в която работи 11 години, по собствено желание, защото имала нужда от промяна и нови хоризонти, след което замина с мъжа си Тодор за Барселона. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com