Ето какво прави Сия от "Тоника" в САЩ

Анастасия Бинчева работи в център за грижа за кожата

Ето какво прави Сия от "Тоника" в САЩ | StandartNews.com

Бившата солистка на "Тоника" Анастасия Бинчева отдавна напусна България. След като се раздели с групата, Сия замина в чужбина да гони кариера. Преди много години тя емигрира в САЩ, където живее и днес. Работила е какво ли не, но не реши да продължи музикалния си път. Била е продавачка и мениджър в голяма верига магазини за дрехи, а от известно време насам е в козметичния бранш - работи в център за грижа за кожата и естетически процедури. Живее в Сиатъл и има втори съпруг, който е местен жител. 

Припомняме, че първият ѝ мъж Трошан – братът на Чочо Владовски, почина внезапно малко преди коледните празници. Двамата поддържаха добри отношения след развода и кончината му покруси Сийчето. Голямата им драма, която той не можа да преживее, бе загубата на тяхната дъщеря. 31-годишната Лиа и нейният годеник – баскетболната звезда Ресуъл Бътлър, загинаха в Лос Анджелис в автомобилна катасрофа, причинена от спортиста. Точно преди трагедията двамата се бяха сгодили, но, за съжаление, не стигнаха до олтара. Сийчето също бе съкрушена от загубата. Тя намери опора в единствената й колежка от групата, с която поддържа топли отношения, Ева Найденова.

Преживе Лиа успя да пробие в музикалните среди в САЩ. В местния "Мюзик айдъл" тя стигна до финалите на едва 16-годишна възраст. След това се превърна в поп звезда и албумите й се продаваха като топъл хляб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай