Вторник,

Ето как да задържим любовта в спалнята

От: Агенция Стандарт -
Ето как да задържим любовта в спалнята
A
A
A

Любовта не обича нищо старо. Тя иска да ѝ е чисто, светло и приветливо. Ето какво трябва да направите, за да не избяга любовта от спалнята ви през новата година, пише woman.bg. 

Почистете спалнята

Ако стаята е прекалено разхвърляна, потоците на енергията ще бъдат слаби и бавни. Затова трябва да подредите всичко, за да позволите на енергията да обикаля безпрепятствено, за да донесе хубави неща в любовния ви живот. Щом приключите с почистването, използвайте звънец или пляскайте с ръце, за да елиминирате зациклалата енергия и да освободите място за нова.

Освободете малко място

Разчистете чекмеджетата и шкафовете. Изхвърлете всичко ненужно, старо, скъсано. Когато го направите, новият човек ще може да влезе безпроблемно.

Използвайте фън шуй силата на патиците мандарин

Ако искате любовен живот, пълен с късмет, красив брак и позитивна енергия в романтичните си отношения, поставете фигурки на тези патици в югозападната част от спалнята.

Не пазете вещи, които ви напомнят за старите ви връзки  

Спомените са хубаво нещо, но когато са хубави. А когато са от връзки, които са разбили сърцето ви, трябва да отидат в кошчето.

Изхвърлете всичко негативно

Картини, сувенири и снимките, които ви носят негативна енергия и спомени, създават напрежение в ума и в дома ви. На тяхно място поставете положителни, позитивни изображения, които ви изпълват с радост.

Отворете вратата за любовта

Уверете се, че входната ви врата, както и тази на спалнята, могат да бъдат отворени лесно, без да скърцат или да се задръстват от неща, които стоят зад тях. Така ще позволите на енергията да тече и да насити любовния ви живот.

Освободете пътя за Чи енергията

Вървете бавно от входната си врата до спалнята, представяйки си, че сте река от Чи енергия. Проследете пътя с очите си и наблюдавайте всеки обект или мебел, които могат да попречат на свободното течение на Чи енергия и го отстранете. Уверете се, че осветителните тела по пътя функционират и няма тъмни ъгълчета.

Преместете леглото

Добре е и от двете му страни да има разстояние до стената. Идеалната позиция за леглото е срещу вратата, но не директно. Ако не можете да виждате вратата, докато седите на леглото, поставете огледало..

Не тренирайте в спалнята

И не дръжте спортно оборудване в любовното гнездо. Усилията, които полагате по време на тренировки, ще се прехвърлят и в любовния ви живот. А вие не искате това, нали?

Направете намеренията си ясни

Направете колаж със снимки, които изобразяват идеята ви за романтика и хармония. Поставете го на място, на което можете да го виждате всеки ден. Ако вече си имате човек до себе си, нека той ви помогне с колажа – това ще покаже намерението ви да изградите ярко щастливо бъдеще заедно. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички