Етиен Леви след Ковид: Живея втори живот

Певецът цял месец се борил с вируса

Етиен Леви след Ковид: Живея втори живот | StandartNews.com

Етиен Леви разказа за борбата си с коронавируса. Певецът от група "Трик" е боледувал цял месец. От домашната си карантина е излизал само, за да си прави PCR тестове. 

"Много тежко беше, сега буквално живея втори живот. Вече съм напълно здрав и умора нямам. По време на лечението ми бях в непрекъсната връзка с личния си лекар и пулмолога София Ангелова", сподели пред столичен седмичник певецът.

Леви разкри по-рано и как е протекло заболяването му - с много висока температура, мускулна треска, чувствал костите си като изгнили, гърлото му се подуло, а главоболието било ужасно, особено в очните ябълки. Не загубил обаче обоняние и вкус.

"На всички невярващи искам да кажа - вирусът съществува и е много коварен. Не искам да съм поредният, който дава акъл, но трябва да се научим да бъдем дисциплинирани и отговорни към другите хора и обществото. Пожелавам на всички силна вяра и силен дух, за да можем да преодолеем това. Сигурен съм, че ще се случи, защото вселенските закони казват, че не може да е вечно лошо", каза певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай