Ернестина Шинова избухна заради Христо Шопов. Каза какво ще направи

Аткрисата размуни мрежата

Ернестина Шинова избухна заради Христо Шопов. Каза какво ще направи | StandartNews.com

Изненадващият арест на актьора Христо Шопов от вчера, предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Актьорът бе обвинен, че е посегнал и заплашил своя съседка, насочвайки и оръжие срещу нея, пише Шоу БЛИЦ.

Очаквано, тази новина изуми всички, най-вече колегите на Христо Шопов, които със сигурност няма как да очаквали нещо подобно. Ернестина Шинова, обаче, е една от първите, които реагират в социалните мрежи с коментар. А думите й са достатъчно директни и красноречиви.

"Вярвам, че Христо Шопов, макар и силен и емоционален, не е причинил съзнателно наранявания и травми на люксембургската гражданка. Познавам го добре и смятам, че вероятно това не е била първата провокация.

Да, човек казва понякога думи, които не мисли, и не смята да осъществи… това са само думи все пак. Ако някой дойде в моя двор и започне да блъска по прозорците ми посред нощ, аз също бих се въоръжила, с каквото намеря", категорична е актрисата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи