"Ергенът". Виктория проговори за екшъна с Александра

Каза защо я наричат хитруша

"Ергенът". Виктория проговори за екшъна с Александра | StandartNews.com

Спечелилата последната роза на ергена Виктор Стоянов - рускинята Виктория Капитонова, проговори за финалните екшъни с основната си конкурентка Александра.

„Радвам се, че спечелих първия сезон на "Ергенът“. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, но нещата се развиха по друг начин. Поласкана съм, че получих последната роза“, каза Виктория пред бТВ.

„Наричат ме хитруша вероятно, защото успявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което искам. Понякога и играя, признавам си го“, каза Капитонова.

Тя коментира и конфликта си с Александра. „Там изпадаш в крайни състояния, защото нямаш други социални контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм точно аз. Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото можеш да си тръгнеш. В риалитито няма как да си тръгнеш. Излях чашата с джин, защото исках да сложа точка на разговора с Александра. Сега по-скоро съжалявам за този момент. Не е красиво и не ми отива, но се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам лоши чувства към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, трябва да си остане там“, призна Виктория.

Тя допълни, че, ако има работен ангажимент с Александра, ще го изпълни.„Ние сме професионалисти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах подобни предавания от други държави и видях кое е интересно и кое не. Разбрах, че, ако стоя на едно място и спестявам емоциите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, разбира се“, сподели през смях победителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай