Ергенът вдига сватба? Скандалите не спират

Коя е булката?

Ергенът вдига сватба? Скандалите не спират | StandartNews.com

Скандалите около втория сезон на "Ергенът" не спират. Докато мнозина коментират анонсите за утрешния епизод, в който става ясно, че Евгени е бесен на хубавата Елена, защото не е оценила един от жестовете им, клюките в Пловдив говорят за предстояща сватба. Пианистът е роден под тепетата и там вече шушукат, че мачото оглежда ресторант за пищното тържество, къето щяло да бъде само след два месеца

Известно е, че семейството на Евгени е доста заможно, което значи, че и сватбеното тържество ще напомни на холивудските. А бъдещата булка, което е най-интересното в случая, е позната дама.

Въпреки че се стараела да не се показва много, тя на няколко пъти ходела заедно с Евгени до ресторанта, за да избира декорация, меню и всичко останало. Двамата все още се крият и не се показват заедно никъде, тъй като са подписали специална клауза за поверителност. И двамата, да, защото булката е Елена, която засега наблюдаваме във формата да се "бори" наравно с останалите за вниманието на Ергена, пишат "Клюки.бг".

Много от зрителите не вярват, че точно Елена е избраницата на Евгени и залагат, че булката ще е Валерия. Но интригата тепърва предстои да бъде разплетена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай