"Ергенът" - прости хора и сеир. На кого е присъдата

Бившият на Черната Златка с безпощаден коментар

"Ергенът" - прости хора и сеир. На кого е присъдата | StandartNews.com

Фитнес инструкторът Кирил Танев, който от години работи за развитието на собствения си бранд, но придоби национална популярност покрай Златка Димитрова - Черната Златка, публикува любопитен коментар в социалните мрежи, свързан с най-одумваното тв шоу - "Ергенът", което в последните два дни разбуни България, пише Флагман.. 

Ето какво мисли известният бургазлия за предаването:

И аз не зная защо толкова се учудвате на това, което показаха в "Ергенът" и всичко това предизвика такава вълна от възмущение..

Първо тези дами са навсякъде около нас, те не са някаква новост или нещо не вижадано, където и да се огледаш е пълно от тях..

Второ как да очакваме в такова предаване да се появят млади, умни, уважаващи себе си жени, за да търсят любовта - просто няма как са се случи.

Трето - тези момичете съвсем не описват пропорционално обществото. Има наистина много стойностни, умни жени в България, но те първо няма да участват в това предаване, второ няма да са интересни за такъв формат.

Телевизията е бизнес, а бизнеса има нужда от пари, тези пари идват в случая от реклама, която идва от зрителския интерес.

И ако бяха вкарали хипотетично 20 умни и интелигентни жени (което няма как да сe случи) шоу нямаше да стане.....

Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира.Да се присмива на някого и т.нат. Добър ход на бТВ, ако продуцентите и психолозите успеят да ги провокират към скандали ще е още по-успешен формат.

Това е истината - даваш това, което се търси! Нито едно от стойностните интервюта и предавания със страхотни хора, успели и интелигентни не е предизвикало такъв интерес и толкова коментари в социалните мрежи. А повярвайте ми има доста такива в ефира...

.

.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай