Емоция! Звездата от Капките с уникални думи за Ваня Костова

Какво каза победителката Кали

Емоция! Звездата от Капките с уникални думи за Ваня Костова | StandartNews.com

Певицата Кали разкри какво е почувствала, след като се превъплати в образа на Ваня Костова и спечели поредното издание на „Като две капки вода“. Тя коментира и музикалния клип, който е направила със сина си.

„Беше вълнуващ целия лайф, вълненията започнаха от мига, в който разбрах, че ще пея песен на Ваня Костова, която аз безкрайно много харесвам. След това преминаха през срещата ми с нейния син, беше много много вълнуващо, докосващо. На мен ми трепереха краката, когато влязох да взема от него дисковете, които той подари.

Благодаря на всички мои колеги, които участват в Капките, защото те ме направиха победител тази вечер. Надявам се да не съм опетнила с нищо паметта на тази велика наша певица. Постарах се да изпея песента така, както я чувствам“, каза Кали за „На кафе“.

„Всички мои близки, които са изявили желание да ме гледат, са дошли и аз съм направил всичко възможно да присъстват. Любимият ми човек, и той е бил тук няколко пъти, а той е и много критичен към мен.

Даже по някой път му се сърдя, но Слава богу, към моята автокритичност като добави и неговата обективна критика, защото той се обосновава всеки път къде са слабите ми места, това е нещо, което ме приземява и ми пречи да се възгордея, да се взема много на сериозно или да си помисля: Леле, колко съм велика.

 Когато съм нещастна, творя малко повече, отколкото когато съм щастлива. Когато съм щастлива, аз се отдавам повече на любовта повече, отколкото на музиката“, допълни по Нова Тв Кали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай