Емили Ратайковски стана майка

Родителите са кръстили новороденото си Силвестър Аполо Беър

Емили Ратайковски стана майка | StandartNews.com

Американската манекенка и актриса Емили Ратайковски и съпругът й, продуцентът и актьор Себастиан Беър-Макклард, станаха родители за първи път. 29-годишната Ратайковски лично се е похвалила с раждането на първото си отроче, публикувайки в Инстаграм снимка, на която кърми новороденото. От публикация става ясно, че родителите са избрали за бебето името Силвестър Аполо Беър.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

"Силвестър Аполо Беър се присъедини към нас на 8 март. Слай се появи в най-нереалната, прекрасна и изпълнена с любов сутрин в моя живот", написа Емили Ратайковски.

Моделът и актриса оповести през октомври миналата година пред списание "Вог", че очаква първото си отроче. Ратайковски сподели, че с мъжа й ще оставят детето само да реши пола си, когато стане на 18 години. Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Макклард се ожениха през февруари 2018-а след кратък шеметен роман. Сватбата им дойде само няколко седмици, след като бяха забелязани заедно за първи път. Предполага се обаче, че двамата са се познавали дълго преди да имат връзка. Никой не казва кога точно са се срещнали, но близък до двойката твърди, че те са били в една компания от доста време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай