Емблема на БНТ получи милиони наследство

Инна Симеонова е получила богато наследство след смъртта на съпруга си

Емблема на БНТ получи милиони наследство | StandartNews.com

Емблемата на БНТ Инна Симеонова е получила богато наследство след смъртта на съпруга си Красимир Кръстев, който си отиде в средата на януари на 72-годишна възраст.

Симеонова и Красимир се радваха на щастлив брак повече от 30 години. Двамата са родители и на две вече големи дъщери. Едната от тях е състезателка по конна езда, а другата живее в чужбина. Двете момичета – Красина и Инес, заедно с майка им наследяват и бизнеса на покойния им баща.

От края на 90-те години, когато бившата тв дикторка напусна БНТ, тя не работеше на заплата, тъй като мъжът ѝ ѝ подсигуряваше ежедневие на царица. Той сбъдна една от мечтите ѝ и инвестира огромна сума пари в нейна частна конна база – скъпо удоволствие, което дори мнозина аристократи по света не могат да си позволят. Базата в Божурище, както и останалите бизнес начала на покойния си мъж тя ще трябва да управлява сама.

Откакто слезе от малкия екран, Симеонова се бе отдала на ролята на милионерска съпруга. Двамата с голямата ѝ любов Красимир не спираха да пътешестват по света.

Въпреки че от години е извън медийните среди, Симеонова и досега остава сред най-разпознаваемите лица на държавната телевизия. Инна е единствената жена, която печели конкурса за говорители на държавната телевизия в началото на 80-те

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай