Елизабет и Меган в шок, стриптийзьорка продава бельо на Хари

Кари Райхърт твърди, че принцът той доброволно й дал бельото си

Елизабет и Меган в шок, стриптийзьорка продава бельо на Хари | StandartNews.com

Бельо на принц Хари, което той носел по време на едно от безпаметните си партита в Лас Вегас, отива на търг. Продава го бивша стриптийзьорка, която е присъствала на забавата.

Казват, че всичко, което се случва в Града на греха, си остава там. Уви, това не важи за сина на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. След като преди години медии публикуваха негови папарашки снимки, днес някой може да се сдобие с черните му слипове. Той беше щракнат да купонясва само по тях, а по-късно се появиха и кадри, на които е чисто гол. 

Кари Райхърт, която работела в нощен клуб в Лас Вегас по времето, когато принц Хари бил там, твърди, че той ѝ е дал бельото си. Това станало след като се съблякъл гол в хотелски апартамент, предава tialoto.bg. Случката е отпреди 10 години, когато наследникът на британския кралски двор създаваше много ядове на Елизабет Втора. 

„Когато той купонясваше във Вегас, всички го обичаха“, каза 43-годишната жена, която пази неговите боксерки за спомен. Тя посочва, че настоящият мъж на Меган Маркъл определено бил царят на купона и душата на компанията. Но сега може само да си спомня с носталгия за онова негово лице пред хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай