Една зодия започва нов бизнес, друга – да внимава, шефът е сърдит

Ден, пълен с нов заряд и много енергия, очаква знаците

Една зодия започва нов бизнес, друга – да внимава, шефът е сърдит | StandartNews.com

Ден, пълен с нов заряд и много енергия, очаква зодиите днес. Една от тях ще започне нов бизнес, друга трябва да внимава на работното място, защото шефът е сърдит. Един от знаците започва да мисли за сватба.

Какво още вещаят звездите за днес, 5 март 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Не се страхувайте да потърсите съвет от колегите и не отказвайте помощта им! Това е ден за преоценка. Ако не промените нещо в себе си, може да се обречете на самота. Препоръчва се диета. Полезни са лечебните и антицелулитни масажи.

ТЕЛЕЦ - Не поемайте излишни рискове на работното място! Възможни са финансови затруднения, но не е време за самосъжаление. Разчитайте на своите способности. Хората с хронични проблеми да внимават! Може да се премахват бенки, бръчки. Засилва се сексуалната активност.

БЛИЗНАЦИ - Ако колегите ви помолят за помощ, не им отказвайте, но не се товарете със задачи, които никой не иска от вас да изпълните! От вас се очакват решителни действия и в службата, и в любовта. Време е да поглезите своя партньор. Зарадвайте го с подарък!

РАК - Концентрирайте се върху това, което трябва да изпълните! Не спорете и не обещавайте нищо на никого! Жизненият ви тонус е снижен, пазете се от травми! Не започвайте нов бизнес и не подписвайте важни документи! Ще сте емоционално нестабилни. Не отказвайте помощ!

ЛЪВ - Ще се радвате на успех, но само ако сте дисциплинирани и отговорни. Преди да вземете решение дали да си изпразните портфейла, внимателно си помислете! Не е ден за големи сделки. Отделете повече внимание към любимия! Казвайте по-често „Обичам те!“.

ДЕВА - Помислете как да разширите бизнеса си! Връзките, които изграждате сега, ще са ви полезни в бъдеще, а отношенията ви с любимия може да преминат на друго ниво. Замисляли ли сте се дали да не свържете живота си с него завинаги? Разчитайте на интуицията си!

ВЕЗНИ - Внимавайте на работното място! Шефът ще е сърдит без причина. Гордостта ви ще бъде наранена, но не подвивайте опашка, а работете! До края на деня проблемите ще се решат, а ласките на любимия ще ви пренесат сякаш в друго измерение.

СКОРПИОН - Не се нагърбвайте със задачи, които не може да изпълните. Днес е по-добре да давате, без да очаквате нещо в замяна. Дори и да ви нагрубят, отговаряйте с добро! Съдбата ще ви го върне  като бумеранг. Ако обаче обидите някого, последствията ще са дълготрайни.

СТРЕЛЕЦ - Всичко, с което сте се захванали, може да се осъществи, ако не паднете в капана на съмненията. Избягвайте конфликтите и ограничете контактите с непознати! Дава ви се енергия свише. Възползвайте се! Препоръчва се лечение и изчистване на бъбреците.

КОЗИРОГ - Научете се да се наслаждавате на живота! Може да започнете нов бизнес или да пътувате, да преговаряте с партньори или да укрепвате семейните си отношения. Не ровете обаче в миналото, защото въглените от раздялата с любим човек, ще ви опарят! Опитайте йога

ВОДОЛЕЙ - Днес не си и помисляйте за важни дела! Добре ще е, ако се усамотите или поне ограничите контактите. Не се подавайте на съблазни! Дамите да се пазят от нахалници, а мъжете да избягват шумните компании, може да пострадат! Желателно е на трапезата ви да има боб или леща.

РИБИ - Лесно може да бъдете измамени. Не се доверявайте на околните и не се самосъжалявайте, а действайте! Разчитайте на своите сили! Ако решите да помогнете на някого, проблемите му ще се стоварят на гърба ви. Отделете повече внимание на любимия! Започнете диета!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай