Една зодия става модел за подражание, друга – да не показва чувства

Днес не е ден за резки движения

Една зодия става модел за подражание, друга – да не показва чувства | StandartNews.com

Днес не е ден за резки движения. Всички зодии трябва да бъдат внимателни, за да не съжаляват. Една от тях трябва да си пази парите, друга – да не показва емоции. Един земен знак става модел за подражание.

Какво още вещаят звездите за днес, 5 октомври 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Отрицателните емоции, като злост или ярост през този ден ще са свидетелство за това, че заставате на страната на злото, но не е късно да вземете мерки.

ТЕЛЕЦ - Тъй като се чувствате като кралска особа, станете за другите - поне за днес - модел за подражание във всичко - от начина, по който се обличате, до това, което мислите.

БЛИЗНАЦИ - Не е желателно да бързате с вземането на важно решение, особено ако се отнася до финанси. Може да направите голяма грешка. Затова е по-добре е да не рискувайте!

РАК - Изпитвате противоположни емоции и може да получите нервен срив. Желателно е да се въздържате от показване на чувства днес.

ЛЪВ - Представителите на тази зодия е желателно днес да общуват възможно най-малко с околните хора. По-добре е да прекарат деня сами.

ДЕВА - Не заставайте на страната на силите на злото, които ще са „маскирани“ като добри! Въпреки това няма да е трудно да ги разпознаете, ако имате желание за това.

ВЕЗНИ - Звездите не препоръчват да се захващате с нови дела, независимо за коя сфера на живота се отнасят - не можете да разчитате на успех. Можете обаче, а и трябва да завършите тези, които вече сте започнали.

СКОРПИОН - Семейните конфликти, които са възможни в този ден, може да се проточат дълго. Те ще развалят отношенията ви. Затова е по-добре да отстъпите на любим, отколкото да се карате за дреболии.

СТРЕЛЕЦ - Може да се отървете от внезапните промени в настроението с един прост, но ефективен начин - да се натоварите с работа. Така няма да имате време за емоционални реакции.

КОЗИРОГ - Децата и възрастните роднини ще изискват специално внимание в този ден: опитайте се да не ги оставяте без надзор! В противен случай може да направят нещо, което трудно ще поправят.

ВОДОЛЕЙ - Днес не може да разчитате на успех в бизнеса или на работното място. Ако не може да си вземете почивен ден, се заемете с рутинна работа, която не изисква големи усилия.

РИБИ - Колкото и да е силно изкушението, не е желателно да се поддавате. Угризенията и недоволството от себе си ще са толкова силни, че ще съжалявате заради това, че не може да устоите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай