Петък,

Една зодия се къпе в море от пари, друга се отдава на мързел

От: СТАНДАРТ -
18337
Една зодия се къпе в море от пари, друга се отдава на мързел
A
A
A

Една зодия ще се къпе в море от пари, след като ще получи неочаквана възможност да реализация на печалба. Още две ще имат чудесен ден за бизнес сделки, които ще им осигурят сериозно финансови приходи. Не така стои обаче въпросът за представителите на един въздушен знек. Те ще се отдадат на отдадат на мързел и макар че ще прекарат деня приятно, ще пропуснат шансове за големи удари.

Какво вещаят звездите за днес, 23 август 2022 г. – вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”

ОВЕН - Добър ден за търсене на съюзници, но все пак внимавайте. Хората, на които разказвате за вашите идеи и планове, със сигурност ще искат да помогнат в тяхното реализиране. Възможно е сътрудничеството да постави началото на дълго приятелство или красива романтична история.

ТЕЛЕЦ - Денят ще мине добре. Слушайте интуицията си и няма да сбъркате. Ще успеете да систематизирате дългосрочните си цели и в същото време да научите неща, които ще ви бъдат полезни. Има шанс да срещнете човек, който ще ви помогне и ще ви открие нови професионални перспективи.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще имате възможност да покажете най-добрата си страна. Не е изключено началото на бизнес отношения, благодарение на които кариерата ви ще се развива бързо. Денят ще бъде успешен и във финансово отношение. Бизнес интуицията ви ще бъде особено остра и сделките, които сключите ще бъдат успешни.

РАК - Пътуванията ще вървят добре, а разговорите с хора, които идват отдалеч, ще бъдат успешни. Някои от вас ще имат възможност да се занимават с дейност, от която отдавна се интересуват. Приятели могат внезапно да ви дойдат на гости и това ще направи денят още по-вълнуващ.

ЛЪВ - Денят ще бъде благоприятен, както за работа, така и за бизнес общуване. Ще има възможност да се срещнете с хора, от които ще научите полезни неща. Ще получите доход, благодарение на който ще можете да разрешите финансови проблеми, които напоследък са ви донесли много тревоги.

ДЕВА - Денят ще донесе добри новини по отношение на работата и промени към по-добро в сферата на бизнеса. Доходите ви може да се увеличат значително, а кариерният растеж не е изключен. Нови перспективи ще се отворят пред тези от вас, които напоследък се замислят дали не е време да сменят сферата на дейност.

ВЕЗНИ - Опитайте се да не се претоварвате. Този ден определено ще е по-подходящ за релакс, отколкото за упорита работа. Ще вземате дребните неща присърце и ще се тревожите за дреболии. Добре е, ако наблизо има хора, които ще ви помогнат да се настроите по-положително и да гледате на нещата оптимистично.

СКОРПИОН - Значителна част от този ден ще бъде посветена на семейни въпроси и решаване на някои домашни проблеми. Това може да попречи на работата ви. Възможно е да се наложи да отложите нещо или да пренасрочите срещи. Все пак ще се справите с най-важните задачи и като цяло ще останете доволни от свършеното през деня.

СТРЕЛЕЦ - Денят ще бъде богат и вдъхновяващ. Ще има много нови казуси и задачи, с решаването на които ще се заемете с удоволствие. Радвате се, че може да подкрепите другите и да се грижите за хора, които са ви скъпи. Благодарение на вашите усилия, проблемите, свързани с близките ви, ще останат в миналото.

КОЗИРОГ - Не бързайте. Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за тези, които са планирали сериозни срещи за това време. Обсъждането на работните въпроси ще бъде много по-интензивно, отколкото сте очаквали. Дългогодишни различия може да ескалират и да отнемат известно време, преди да се подредят нещата.

ВОДОЛЕЙ - Денят ще бъде много благоприятен за сериозни дела. Бързо ще успеете с изпълнението им. Познати ще ви дадат отлични съвети, ще ви помогнат да се ориентирате в двусмислени ситуации и да направите правилния избор. Със сигурност, днешните покупки ще бъдат сполучливи. Не прекалявайте с разходите.

РИБИ - Днес ще имате възможност да говорите за своите идеи и планове пред хора, от които зависи реализацията им. Важно е да не разчитате само на собствения си чар и умение да импровизирате. Подгответе се добре за тази среща, съберете силни аргументи и бъдете убедителни при защитата им.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com