Сряда,

Една зодия се хвърля на амбразурата, друга чака неустоимо предложение

От: Стандарт -
1500
Една зодия се хвърля на амбразурата, друга чака неустоимо предложение
A
A
A

ОВЕН

Денят е подходящ за важни срещи и общуване с хора, на които бихте искали да се харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление, а чарът ще ви помогне да намерите както надеждни съюзници, така и нови приятели. Трябва да внимавате с парите. Не бъдете лекомислени с финансови въпроси. 

ТЕЛЕЦ

По-добре е да действате самостоятелно днес, особено сутринта. Ако разчитате само на собствените си сили, може да избегнете много напрегнати моменти и напразни спорове. С наближаването на вечерта ще стане по-лесно да се разбирате с хората и всякакви въпроси могат да се обсъждат спокойно и конструктивно. 

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте с нови неща. Първата половина на деня е много по-подходяща да завършите спокойно започнатото по-рано и да се справите с натрупаните дребни проблеми. Едва ли ще имате трудности и бързо ще се справите с всичко. По-късно ще дойде подходящото време за разговори и обсъждане на планове. 

РАК

Струва си да побързате. Днес ще имате време за много неща, ако не го губите в празни приказки. Ще се справите с трудна задача и ще завършите успешно това, за което вече сте положили много усилия. Първата половина на деня е подходяща, както за преговори, така и за срещи с хора, които могат да ви бъдат полезни. 

ЛЪВ

Добър ден за търсене на съюзници. Ще заинтересувате много хора с идеите си и дори тези, които са били скептични, ще искат да ви помогнат в тяхното реализиране. Добре е да се заемете с нови неща. Бързо ще постигнете първите успехи и веднага ще разберете как да продължите. 

ДЕВА

Поемете тежката работа. Денят е подходящ за сериозни бизнес срещи. Възможно е да успеете да разрешите проблеми, които ви тежат от дълго време. Вашият опит, знания и таланти ще се окажат много полезни. Със сигурност ще бъдете забелязани от хора, от които зависи много. Очаквайте интересни предложения! 

ВЕЗНИ

Бъдете упорити и ще постигнете добри резултати. Благоприятни обстоятелства ще ви дадат възможност да решите важен въпрос. Ще се сдобиете с нови съюзници, чиято подкрепа ще бъде изключително важна при реализиране на един от проектите. Очаквайте добри новини.

СКОРПИОН

Трудно е да се намери по-добър ден за важна среща или разговор с човек, чиято симпатия се опитвате да спечелите. Днес вашите най-добри качества ще бъдат видими за всички. Тези, които са ви подценявали, ще разберат колко са грешали. Познанства ще ви дадат възможност за нови приятели и съюзници.

СТРЕЛЕЦ

Ден, в който ще взимате правилните решения и няма да имате проблеми с реализирането на добрите си идеи. Много от начинанията ви ще бъдат успешни. Със сигурност ще се справите и с нещо, което доскоро е изглеждало трудно. Важно е да не губите увереност и самочувствие.  

КОЗИРОГ

Днес може да възникнат някои трудности, но те няма да ви принудят да се оттеглите или да изоставите плановете си. Ще постигнете целите си, макар и не веднага. Вашите успехи ще заинтригуват другите и ще има много желаещи да ви опознаят по-добре. Вероятни са необичайни оферти. 

ВОДОЛЕЙ

Съсредоточете се върху полезни неща. Това ще ви помогне да избегнете ненужни притеснения и безсмислени спорове. Ще има възможност да подкрепите тези, които се нуждаят от това и да обърнете внимание на близките си. Добри сделки ще увеличат трайно доходите ви. 

РИБИ

Ще се появят нови задачи и със сигурност няма да успеете да се придържате към старите си планове. Ще трябва да импровизирате и да проявите креативност, за да приключите успешно деня. Вероятни са бизнес промени. Възможно е някой близък да има нужда от помощта ви.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички