Една зодия с нова кола, друга – с нова любов

Въздушен знак трябва да се пази от афери, а земен – да започне ремонт у дома си

Една зодия с нова кола, друга – с нова любов | StandartNews.com

С нови придобивки започва седмицата за зодиите. Една от тях ще подкара нова кола, друга ще отдаде сърцето си на нова любов. Въздушен знак трябва да се пази от афери, а земен – да започне ремонт у дома си, за да балансира живота си. Какво още вещаят звездите днес – вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

 

ОВЕН - Съсредоточете се върху работните си задължения! Не си позволявайте да пилеете време, умувайки върху личните си проблеми! Скоро ще има с какво да се похвалите. Самотните дами може да се влюбят. Не бързайте обаче с плановете за бъдещето, може да се разочаровате!

ТЕЛЕЦ - Днес ви е пазарният ден. Може да придобиете нова кола, апартамент или да се захванете с ремонт у дома. Налага се обаче ако имате хронични заболявания, да сте внимателни, защото здравето ви може да се вложи. Вслушвайте се в съветите на своите колеги и приятели!

БЛИЗНАЦИ - Ако сте убедени в правотата, си правете това, което сте решили и не се оставяйте на околните да ви влияят! В никакъв случай обаче не започвайте афери, защото злоупотребите ще бъдат разкрити и ще си изпатите! Ако играете по правилата, ще постигнете много и ще спечелите добри пари.

РАК - Днес не се нуждаете от жокер „помощ от приятел“, за да си решите проблемите. Разчитайте само на своите сили и способности! Късметът може да ви се усмихне и с парите, и в любовта, но за да не ви обърне гръб отново, трябва да сте по-уверени и позитивни.

ЛЪВ - Плановете ви може да се объркат. Нужен ви е резервен вариант, за да не претърпите провал. От всяка ситуация може да се измъкнете и дори да извлечете печалба, ако предварително анализирате като истински шахматист всички възможни ходове. Авантюристите да внимават! Изневерите ви може да бъдат разкрити!

ДЕВА - Изпълнени сте с любов и вдъхновение. Това ви дава сили да се справите по-лесно и в офиса, и у дома. В дни като този не ви отива да сте пасивни. Може да се заемете с физически упражнения. Самотните могат да си намерят нова „мишена“, която ще им промени живота.

ВЕЗНИ - Може да придобиете знания или да въведете нови технологии, да планирате пътуване или да се посветите на благородна кауза. Благоприятно е и за сключване на недвижими имоти, но не и за брак.

СКОРПИОН - Изнервени сте, защото хората край вас вземат неправилни решения и това ви вреди. Ще трябва днес да се справяте с всичко сами, защото рискувате да се изложите, ако се доверите на някого. Ако имате дългове, е желателно сега да ги върнете.

СТРЕЛЕЦ - Вашите умения днес ще са добре оценени, но не се възгордявайте, а внимавайте, защото някой от ласкателите ви ще се опита да се възползва и да извлече облаги! Полезно е да сте недоверчиви, особено към хората, които не познавате добре. Избягвайте конфликтите с близките си!

КОЗИРОГ - Пред вас се откриват нови възможности. Без затруднения ще се справяте със задълженията си. Може да преговаряте, да сключвате договори, да подписвате и други документи. В любовта също ви върви. Очакват ви приятни срещи и безброй вълнения.

ВОДОЛЕЙ - Ако не пестите усилията си, ще постигнете много. Деловите отношения с вашите партньори ще се подобрят. Може да постигнете важно споразумение, но не бързайте да го подписвате! По-добре това да стане през следващата седмица. Денят е прекрасен за любов и за планове за бъдещето.

РИБИ - Заради умората и стреса от последните дни работоспособността ви е понижена. Енергията си има предел и не е нужно да се товарите като магаре, за да си мислят околните, че сте велик. Не поемайте повече ангажименти! Въздържайте се от сексуални контакти!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай