Една зодия остава с празен джоб, друга си пати от устата

Вижте какво вещаят звездите днес

Една зодия остава с празен джоб, друга си пати от устата | StandartNews.com

Една зодия ще има толкова много харчове днес, че ще остане с празен джоб. Затова трябва много да внимава как ще разпредели парите си. Същото важи и за представителите на земен знак, които днес имат рожден ден. Повече зодии трябва да внимават с думите. За една обаче голямата уста може да им донесе неприятности. Какво вещаят звездите днес? Вижте хороскопа си, представен от Факти.бг

ОВЕН - По-добре е да прекарате деня си в обичайните занимания. Най-разумно за Вас е да останете насаме със себе си и да обмислите плюсовете и минусите на приключените ангажименти.

ТЕЛЕЦ - Настроението Ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще Ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Доза дипломатичност и такт ще са Ви силно необходими. Искреността е чудесно качество, но дозата също има значение.

РАК - Отново се нагърбвате с много повече задачи, отколкото физически можете да свършите. А това е доста изтощително и всъщност защо го правите? Нима някой го изисква от Вас?

ЛЪВ - Един доста приятен ден, в който ще можете да поговорите на любимите си теми. Пътуванията също биха Ви се отразили зареждащо. Ден, който може да се окаже истински празник.

ДЕВА - Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

ВЕЗНИ - Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

СКОРПИОН - Ще сте по-сдържани и хладни. Ден да се занимаете с по-практични и полезни дейности и особено с почистване. Храносмилателната система е по-чувствителна, обърнете по-сериозно внимание на днешното меню.

СТРЕЛЕЦ - Всичко ще изглежда ярко и празнично около Вас. Един ден, който ще Ви подтиква към неща скъпи и луксозни. Не забравяйте, че е добре да не приспивате съвсем практичната си страна.

КОЗИРОГ - Ден, не толкова голям с толкова много задачи у дома. Бъдете организирани, поставяйте задачи на всички и скоро всичко ще си бъде по местата. Важно е ред да има, нали така?

ВОДОЛЕЙ - Това е ден, в който ще научите най-разнообразни неща, които от своя страна ще Ви заведат при други такива. Важно е да си задавате въпроса - защо ми е да знам това. Не се натоварвайте с безполезна информация. Действайте мъдро.

РИБИ - Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво и после дори прошката няма да оправи работите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай