Понеделник,

Една зодия нанася удари, друга се грижи за приятел

От: СТАНДАРТ -
2111
Една зодия нанася удари, друга се грижи за приятел
A
A
A

Интересна седмица очаква зодиите. Една от тях е настроена за бой. Ще покаже, че всички трябва да се съобразяват с нея. Друга обаче ще се раздава за приятелите. Какво вещаят звездите за днес, 14 март 2022 г. – вижте дневния си хороскоп, представен от Факти.бг.

ОВЕН - Вътрешното напрежение от очакването какво ще стане лека-полека ще прерасне в увереност, че имате достатъчно познания и умения да импровизирате. С други думи във всяка ситуация ще намерите правилния подход.

ТЕЛЕЦ - Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало на всички неща.

БЛИЗНАЦИ - Приятелите често са хората, които са коректив и същевременно катализатор, опора, вдъхновение. Направете благодарствен жест, с който да покажете колко много държите на тях и че те са по-истинско семейство за вас от онова, в което сте отраснали.

РАК - Нещата, които обичате и ви вълнуват, имат нужда от поддръжка и от специално време, което да им отделяте. Може би е добре да помислите как точно да организирате времето, за да има за всички, дори и за вас.

ЛЪВ - Светът често изисква от вас много, именно защото вие самите имате много. На това се дължи и всеизвестната ви щедрост. По-важното е, когато давате, да знаете защо го правите, какво точно подхранвате с благородния си жест и дали не е напразен.

ДЕВА - Сутринта ще сте малко отнесени, разсеяни и дори неадекватни, защото ще бродите в онези светове, където нещата стават по собствена логика. Следобед и привечер ще усетите прилив на сили и нужда да направите нещо хубаво за себе си. Има ли причина да се спрете?

ВЕЗНИ - Днес ще забележите по най-неочакван начин колко много нещата от детството ви оказват влияние. Не са случайни приказките на психолозите, че детството оказва влияние на целия ни живот. Това са корените и опората, онова, което сформира погледа и разбирането. Просто го приемете и ако можете го променете, с други думи - пораснете.

СКОРПИОН - Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.

СТРЕЛЕЦ - Сериозно начало на седмицата. Ще имате ясна идея какво и как трябва да бъде постигнато. Най-важното е, че ще имате и вътрешната увереност, че всичко ще се нареди по най-добрия начин. Все пак отделете нужното време и за подготовка.

КОЗИРОГ - Много добър ден за сериозни действия. Ще имате много работа в службата, но затова пък ще изпитате удовлетворение от факта, че ще сте се справили експедитивно. Не се нервирайте ако не всичко става на момента, все пак всяко нещо си има инкубационен период, не насилвайте нещата.

ВОДОЛЕЙ - Взаимодействието с другите понякога се оказва доста трудна задача. Опитвайте да не приемате нещата лично, защото не винаги знаете конкретната история, която стои зад определено поведение. Просто се опитайте да не предполагате, така ще се огорчавате по-малко.

РИБИ - Желанията и възможностите ви ще са в абсолютен разнобой. Придържайте се към обективните обстоятелства и не прекалявайте с претенциите. Заемете пасивна позиция, защото ще е трудно да оправите последствията от погрешните си решения.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com