Една зодия купува апартамент, друга започва нова работа

Шарен, но интересен ден очаква зодиите днес

Една зодия купува апартамент, друга започва нова работа | StandartNews.com

Шарен, но интересен ден очаква зодиите днес. Една от тях е готова за велики дела. Друга купува апартамент, трета започва нова работа. Повече от знаците обаче ще се отдадат на семейна почивка и приятни емоции през неделния ден.

Какво още вещаят звездите за днес, 25 февруари 2024 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Ще забележите своите качества и недостатъци. Известно раздразнение може да ви отдалечи от поставените цели. Време е да действате по-уверено, без да изисквате същото от другите. Общуването и контактите ще носят емоционален заряд, затова поддържайте баланс в себе си!

ТЕЛЕЦ - Денят е добър за нови начинания. Можете да разчитате на успех, ако разширите мирогледа си. Времето е благоприятно и за посвещение в учения, свързани с обмен на енергия. Влюбените ще бързат да изпълнят досадните си ангажименти, за да се отдадат на страстта си.

БЛИЗНАЦИ - Опростете стъпките, които трябва да направите за постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда!

РАК - Навлизате в период, който носи носталгични спомени. На много от дамите, ще им се иска да се върнат в миналото, за да се позабавляват. Ако желанието да се срещнете с бившото гадже, не ви дава покой, може да му се обадите, но не очаквайте миналото да се повтори!

ЛЪВ - Кипите от енергия. В този ден е добре да отидете на фитнес. Физическите упражнения ще ви се отразят много добре. Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви! Мъжете може да експериментират с любимата, да опитат нови пози.

ДЕВА - Възможна е смяна на преоценката и възгледите. Не си претоварвайте зрението! Ограничете горчивото и сладкото! Денят е добър за начало на нови любовни връзки, но не и за авантюри. Семейните да внимават!

ВЕЗНИ - Това е вашият ден за велики дела. Началото на всяка важна работа поставете сега! Всичко, с което се захванете, ще ви се удава. Денят е добър и за пътувания, и за учение, и за любов. Жените от този знак ще покорят мъжете, които харесват, със своя чар.

СКОРПИОН - Интуицията няма да ви подведе. Важно е обаче да се вслушвате в съветите на околните. Непознати хора може да ви дадат ценна идея. Обръщайте внимание на знаците на съдбата! Ако сте объркани, може да намерите отговор на въпросите си в свещените текстове.

СТРЕЛЕЦ - Избягвайте конфликтите! Дори и да не одобрявате методите на своите началници, в този ден не си позволявайте да ги критикувате! Вашите знания и опит ще ви помогнат да спечелите съмишленици. У дома са възможни тревоги, свързани с болест на ваш близък.

КОЗИРОГ - Мъжете ще трябва да се справят със своята ревност, а дамите не бива да се опитват да натрапват на околните своите идеи и желания. Може да започнете да се изкачвате по стъпалата на кариерата, да започнете нов бизнес или да се преборите за по-добро заплащане на труда си.

ВОДОЛЕЙ - Заредете се с търпение! Оставите нещата да се случват, не искайте всичко да става изведнъж! Мъжете от този знак може да имат успех в сделките с недвижими имоти, а дамите – с покупката на стоки, за които отдавна са си мечтали. Може да ви измъчват старите хронични болежки.

РИБИ - Заемете се с реализацията на своите планове, но не насилвайте околните да споделят вашите възгледи! Ако сте прекалено настоятелни, ще ги отблъснете. Може да ви изненадат с предложение за нова работа. Обърнете внимание на сърдечно-съдовите заболявания и на нервната система!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи