Една зодия да внимава с шопинга, друга – с лъжите

Ето какво вещаят звездите

Една зодия да внимава с шопинга, друга – с лъжите | StandartNews.com

Днес е ден за умерени действия във всяко отношение. Повечето зодии трябва да са сдържани. Една от тях обаче трябва особено да внимава с шопинга, защото ще е склонна да изхарчи всичко. Друга трябва да се пази от лъжи. Изрече ли ги, ще бъдат разкрити.

Какво още очаква зодиите днес? Вижте дневния си хороскоп, представен от Флагман.бг

ОВЕН - Добре е да сте сдържани във всяко едно отношение, особено ако трябва да пазарувате. Понякога харчим много повече пари, отколкото може да си позволим. Днес трябва да внимавате с парите, защото има риск семейният ви бюджет да „светне“ на червено. 

ТЕЛЕЦ - Повишената импулсивност може да ви навреди. Безразсъдно е днес да се хващате за първото нещо, което дойде на ум. Изисква се прецизност в действията. Ако не вземете под внимание някой детайл, последиците ще са неприятни. 

БЛИЗНАЦИ - Това е ден за покаяние. Добре е и да простите на тези, които са ви наранили. Късметът ви се усмихва. Има шанс да подобрите финансовото си състояние. Денят може да бъде успешен за онези, които са склонни към авантюри.

РАК - Радвайте се на срещите с приятели и роднини! Разчитайте на интуицията си! Това е време и за озарение, и за просветление. Бъдете крайно внимателни какво говорите, защото ще съжалявате, ако с думите си засегнете някого! Не прекалявайте с алкохола!

ЛЪВ - Не разчитайте на чужда помощ, защото плановете ви ще се объркат! В този ден не давайте обещания и не се хвалете за нищо! Лъжите произнесени сега, ще бъдат разкрити. Трябва да се обърне внимание на периферната нервна система. 

ДЕВА - Това е ден, в който мечтите се превръщат в реалност. Ако ги споделите с любимия и помечтаете заедно, те може да осветят пътя ви и животът ви ще стане по-хубав. Не се изненадвайте, ако точно в този момент получите вълнуващо предложение! Няма нищо случайно. 

ВЕЗНИ - Това е ден на решителните действия. Късметът се усмихва само на смелите. Макар, че е нормално днес само да се забавлявате, може докато сте с роднини или приятели да ви хрумне идея за бизнес. Не бързайте да я отпращате в графата „невъзможно“, а я обсъдете с тях.

СКОРПИОН - Всеки иска да бъде обичан, но някои от представителите на тази зодия са пред сложна дилема. Гледате уж към бъдещето, но миналото ви спъва. Изборът ви не е лесен, защото и в двата случая губите. Послушайте сърцето си, чуйте гласа на душата си, преди да вземете решение! 

СТРЕЛЕЦ - Нищо не планирайте! Забавлявайте се, но ако се наложи да вземете отговорно решение, се вслушайте освен във вътрешния си глас и в съветите на тези, които обичате! Обърнете внимание на здравословните проблеми! Болестите на този ден може да се окажат много опасни.

КОЗИРОГ - Това е ден за любов. Може да хармонизирате отношенията с човека, когото обичате. Самотните пък, ако искат да започнат нова връзка с този (тази), която харесват, да поемат инициативата в свои ръце и да действат смело! Очакват ви приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ - Жените да внимават, ако им се налага днес да работят с горещи и остри предмети! Възможни са злополуки. Желателно е да не мислите за нищо друго днес, освен за забавления. Със свекърви и тъщи лесно ще ви върви приказката. Може да се срещате с приятели, но по-добре не ги водете у дома! 

РИБИ - В този магически за вас ден трябва да се подложите на словесна „диета“. Изгонете дори и от мислите си думите, които пораждат тревога. Ако ги произнесете, може да почернят живота ви. Срещайте се с приятели и се забавлявайте! Радвайте се на романтиката с любимия!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай