Една зодия да не гледа в чуждата паничка, за друга - удоволствия

Ето какво показва звездната карта

Една зодия да не гледа в чуждата паничка, за друга - удоволствия | StandartNews.com

Овен

Този понеделник не гледайте в чуждата паничка. Често имаме много повече, отколкото предполагаме и другото ни се вижда по-добро, а не е така.

Телец

Днес ще може да се отърсите от чувството си за вина. Това не означава да проявите безотговорност, но пък не се измъчвайте излишно.

Близнаци

През този ден ще можете да се потопите в мислите си. Дайте си необходимите часове, за да помечтаете и да изживеете илюзиите си. 

Рак

Този понеделник поставете своето удоволствие на първо място. Ако все пак решите да  бъде споделено - ще получите повече, отколкото сте очаквали.

Лъв

Отделете време за културно мероприятие. Ако нямате възможност да излезете, може да изгледате някой интересен документален филм.

Дева

Това е ден, в който да отправите взор към бъдещето. Миналото е свършило своята работа и сега трябва да се погрижите за плановете си.

Везни

Не се залавяйте със сериозни начинания. В противен случай рискувате вместо да си починете - да изчерпите всичките си ресурси.

Скорпион

Това е ден, в който да не рискувате прекалено. Силното желание може да ви подведе към неразумни постъпки.

Стрелец

Бъдете готови за всякакви изненади и то от места, от които най-малко очаквате.  Вечерта ви очаква добра новина. 

Козирог

Този понеделник не се притеснявайте да бъдете искрени и откровени. Сега е моментът да кажете всичко онова, което е на душата ви.

Водолей

Очаква непланиран празник. Ще може да наситите деня с всичко онова, което обичате и жадувате.

Риби

Този понеделник ви очакват много различни преживявания. Вечерта отпразнувайте постиженията си - те няма да са никак малко. 

Източник: Actualno.com

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай