Една зодия да мълчи днес, друга да се огледа около себе си

Вижте хороскопа си за деня

Една зодия да мълчи днес, друга да се огледа около себе си | StandartNews.com

Една зодия ще разбере цената на мълчанието днес. Тя не трябва да се впуска в дискусии, за да не предизвика скандал. Друга зодия обаче трябва да направи обратното – да говори за проблемите си и да се огледа в очите на околните.

Какво още вещаят звездите днес – вижте хороскопа си, представен от Факти.бг.

ОВЕН - Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците, колкото и да е странно дори и вие ги имате. Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

ТЕЛЕЦ - Отново са ви налегнали парични грижи, няма как – сега се плащат сметките. Успокояващото е, че имате достатъчно приятели, които ще ви помогнат в случай на нужда. Направете нещо хубаво за себе си и може би ще разсеете тези битови мисли.

БЛИЗНАЦИ - Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите.

РАК - Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. Вкъщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

ЛЪВ - Събота е ден за отдих и възстановяване на силите. Опитайте се да мислите за нещата, които ви вдъхновяват, вместо за онези, които Ви напрягат.

ДЕВА - Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.

ВЕЗНИ - Добър ден за разчистване. Днес успешно можете да се избавите от всичко ненужно. Въпреки умората ще усетите облекчението, а и самият ден носи послание за практични и полезни дейности.

СКОРПИОН - От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

СТРЕЛЕЦ - Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

КОЗИРОГ - Ден за възстановяване на силите. Самият ден не е много енергиен, затова е подходящ единствено за духовни практики. Избягвайте спорове и разправии.

ВОДОЛЕЙ - Днес е доста сложен ден за вас. Имате да уреждате доста забавени задължения. Контактите ви с властта няма да са много розови, въоръжете се с търпение и благи думи, за да можете да отваряте железни врати.

РИБИ - Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай