Единият изверг от АМ "Струма" се е предал

Единият изверг от АМ "Струма" се е предал | StandartNews.com

Единият от двамата мъже, издирвани за убийството на 47-годишния Николай Чивиев се е предал на полицията в Сандански. Все още се издирва основния заподозрян за убийството - Емил Чачев – Ембака, предаде БГНЕС.

Няма официално потвърждение от полицията.

Николай Чивиев почина вчера в болницата в Сандански след инцидент на Лот 4 на АМ "Струма". 47-годишният Николай Чивиев е бил убит с един удар с камък, стоварен върху главата му. Убийството на Чивиев, отговарящ за транспорта на фирма "Агромах", е извършено пред съпругата и детето на убиеца му. Те били заедно с него в автомобила му.

Това разказа пред репортер на БГНЕС Методи Бачев, един от двамата управители на строителната фирма "Агромах". Мъжът платил с живота си, защото не позволил преминаване през ремонтиращата се отсечка на магистралата "Струма" между Сандански и ГКПП Кулата.

Според Башев работникът е бил пребит от четирима мъже, движещи се с лек автомобил "Сааб", тъй като им отказал да преминат през ремонтирания участък. Четиримата мъже в автомобила продължили да настояват да преминат през забранения участък и след категоричния отказ на работника да ги пусне, слезли от автомобила и трима започнали да му нанасят побой с ритници и юмруци. А четвъртият извадил от багажника най-вероятно крик, с който го ударил по главата

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай