Един от тоалетите на Меган Маркъл е рокля на 2021 г

Съпругата на Хари беше облечена с нея на интервюто с Опра Уинфри

Един от тоалетите на Меган Маркъл е рокля на 2021 г | StandartNews.com

Музеят на модата в Бат, Англия, обяви един от тоалетите на съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, за рокля на 2021 г., съобщава Mirror .

По време на интервю с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, херцогинята на Съсекс беше облечена в черна рокля с колан от италианската марка Armani. Цената й е 3300 паунда. Тя бе с тъмни обувки с токчета и остър връх, диамантена гривна, принадлежаща на принцеса Даяна, и колие.

Версия на роклята ще бъде изложена на водещото изложение на институцията "История на модата" в 100 тоалета. Според музея интервюто с Опра ще остане завинаги в британското съзнание, тъй като „символизира прераждането и духовното просветление, както и способността да процъфтяваш въпреки трудните условия“.

На 8 март 2021 г. CBS излъчи първото съвместно интервю, което принц Хари и Меган Маркъл дадоха, след като се преместиха в Съединените щати. Хари разкри, че по време на първата бременност на Меган някои членове на кралското семейство са изразили притеснения относно цвета на кожата на нероденото им дете. Маркъл призна , че е обмисляла самоубийство заради тормоза в британската преса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай