Джулиана Гани си хвана ново гадже с тежка професия

Двамата с Теодор тръгнали на пътешествие след като полетели на крилете на любовта

Джулиана Гани си хвана ново гадже с тежка професия | StandartNews.com

Новина за нова любов се превърна в една от най-обсъжданите теми в светските среди и в социалните мрежи през последната седмица. Плеймейтката и инфлуенсър Джулияна Гани изненадващо се показа с ново гадже, по-малко от три месеца след шумната раздяла с втория й съпруг Илиян Найденов, пише "Труд".

Двамата си спретнаха серия от публични скандали – Джулиана обяви, че фитнес инструкторът е канил други жени за секс срещи в дома им, докато тя е в чужбина, а Илиян от своя страна пусна записи, в които съпругата му го обижда и заплашва да съсипе живота му. Двамата имат син - Давид - на две годинки, който се оказа в центъра на скандала, след като родителите дълго не можаха да се разберат кой да поеме грижите за него.

По всичко личи, че Джулката не си губи времето и само на 30 вече се е засилила към брак номер три. Навръх Св. Валентин силиконовата блондинка се показа с нов мъж, а сега официално призна, че двамата имат връзка. Преди дни те се върнаха от екзотична почивка в Шри Ланка, от която споделиха атрактивни снимки.

Татуираният мачо се казва Теодор Гецов и е редови полицай от Велико Търново. Според клюката двамата с Теодор тръгнали на пътешествие веднага след като полетели на крилете на любовта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай