Джуджето смени Дядо Коледа

НАП ми завижда за милионите, ще ги съдя, отсече Русимов

Джуджето смени Дядо Коледа  | StandartNews.com

София. Не знам защо ми запорират сметките, нещата ще се решават в съда, закани се тотомилионерът Росен Русимов-Джуджето. Той обясни, че когато продал фирмата си, тя не е имала задължения.

"Имам и документ", отсече перничанинът пред бТВ. Русимов отрече, да е "човек на Ковачки". "И в НАП има хора, които завиждат. Това е причината да не ми дават парите", смята той. Джуждето твърди, че по времето, когато са натрупани дълговете, фирмата не е била негова. "НАП ми направиха услуга, сега не ми искат заеми", призна той. Русимов сподели, че получил писмо от дете в 4 клас, което разказвало как с "мама и тати не сме ходили на почивка от години". Хлапето молело милионера да го спонсорира, за да отидат на екскурзия. Когато получи парите си, Росен ще помогне на болна жена от Ямбол и дете, което се лекува от рак. "Събирам писмата и ще напиша книга", зарече се той.

Говорителят на НАП Росен Бъчваров обясни, че фирмата на Русимов има задължения и всичко е основано на закона. "Ако нямаше данни за принос на лицето към задълженията, нямаше да се стигне до запор", коментира той. Бъчваров призна, че НАП нямало да предприеме тези действия, ако милионерът не се бил разкрил публично.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай