Джъстин Бийбър: Наркотиците бяха моят изход

Ценях грешните неща в бизнеса, признава певецът

Джъстин Бийбър: Наркотиците бяха моят изход | StandartNews.com

Джъстин Бийбър направи шокиращи разкрития от личния си живот в новата си документална поредица „Justin Bieber: Seasons“. Певецът беше открит от продуцента Скутър Браун, когато беше на 13 години и веднага се превърна във световна сензация. Сега Бийбър признава, че, за да се справи с внезапната си популярност, започнал да пуши марихуана и бързо се пристрастил към нея. След това той преминал и към други упойващи вещества.

„Бях млад. Наркотиците бяха моят изход. Детството ми премина пред очите на света и имах пари, можех да си позволя много, започнах да ценя грешните неща в бизнеса“, разказва певецът.

Бийбър споделя, че никой не осъзнавал колко сериозно всъщност било пристрастяването му и накрая нямал избор, освен да се вземе в ръце.

„Имах чувството, че ще умра. Охранителите ми трябваше да ми проверяват пулса всяка вечер, за да се убедят, че съм жив. Започвах още от сутринта – беше пълна лудница. Но един ден се освестих и си казах: „Господи, ако си истински, помогни ми да спра наркотиците, пък аз ще се справя с останалото“. Обаче не можах да го направя – спрях хапчетата, но не успях да изкореня пороците си и след време се върнах към старите си навици, както повечето хора“, продължава Бийбър.

Джъстин споделя и за бурните си изблици на вандализъм, които той твърди, че се дължат на липсата на възпитание от страна на родителите му.

„Нашите не ме научиха да бъда отборен играч – по това време правех каквото си поискам, защото за мен нямаше последствия. Фокусирах се върху неправилните неща от живота, мислейки , че те ще ме накарат да се чувствам щастлив“, допълва певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай