Джони Деп взима наркотици от 11-годишен

Джак Спароу срещна бившата си Амбър Хърд във Върховния съд в Лондон

Джони Деп взима наркотици от 11-годишен | StandartNews.com

Джони Деп е започнал да взима наркотици на 11-годишна възраст и докато навършил 14, вече бил пробвал всички възможни вещества. Признанието направи самият актьор във Върховния съд в Лондон, където делото за клевета срещу британския таблоид The Sun официално започна, предадоха от DailyMail. Джак Спароу беше обвинен, че е малтретирал бившата си съпруга Амбър Хърд по време на брака им. Актрисата също се яви на заседанието. 

Деп разкрива, че наркотичните му приключения започнали, когато за първи път взел от хапчетата за нерви на майка си. 

"Тя ме караше да й ги нося и всеки път си взимах по едно. Това беше единственият начин да притъпя психологическата болка, която изпитвах през детството ми. Не искам да рекламирам подобни неща, но наркотиците, алкохолът и насилието винаги са ми действали терапевтично. Но това не значи, че имам проблеми с овладяването на гнева си. Когато нещата ескалират прекалено много, винаги се оттеглям в своя ъгъл", разказва актьорът.

Джони коментира и приятелството си с Мерилин Менсън и Кийт Ричардс. Той признава, че няколко пъти се е друсал в компамнията на ексцентричните музиканти. Деп разкрива още, че в миналото е осигурявал различни вещества, включително кокаин, на колегата си Пол Бетани.

Относно обвиненията в домашно насилие актьорът изтъква, че е бил възпитан да бъде джентълмен: "Никога и при каквито и да е условия не мога да си представя да посегна на жена. Това е абсолютно невъзможно." Той контрира твърденията на бившата си Хърд, наричайки я нарцистичен социопат. Джони смята, че тя се е омъжила за него единствено, за да развие собствената си кариера.

Деп разкри и защо е подал документи за развод. Актьорът твърди, че Амбър се е изходила по сериозна естествена нужда на брачното им легло - после му казала, че това е просто шега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай