Джоли и Пит в любовна фотосесия

Джоли и Пит в любовна фотосесия     | StandartNews.com

Звездите позираха за "Фенити феър"

Анджелина Джоли и Брад Пит не спират да фокусират вниманието на публиката и обективите на големите фотографи. За ноемврийския брой на италианското издание на "Венити феър" те заснеха уникална романтична фотосесия.

Питър Линдберг превърна тяхната нежност в черно-бяла приказка. Брад и Анджелина са сгушени един в друг и показват безграничните си чувства. Както винаги, те изглеждат перфектно. Звездата от "Троя" е с бяла тениска, а съпругата му позира в копринен комбинезон и мрежест чорапогащник. На други кадри Анджелина прилича на опитна балерина, която флиртува с Брад. Преди дни Джоли спомена, че секссцените в съвместния им филм "Край морето" не са били лесни. "Това е най-странното нещо. Да лежиш във ваната с айпад, който ти показва кадъра отвън, докато съпругът ти е на вратата, а ти да режисираш сцена, в която той влиза и правите любов."

Сега пред Джоли предстои ново творческо предизвикателство. Следващия си филм като режисьор тя ще снима в Кения. Лентата ще разказва за живота на природозащитника Ричард Лики. Много е вероятно Брад Пит също да участва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай