Джоли: Грешка е да си перфектен родител

Децата искат обич и искреност, а не схеми и протокол, коментира Анджелина

Джоли: Грешка е да си перфектен родител | StandartNews.com

Анджелина Джоли заяви, че е невъзможно човек да бъде перфектен родител, а и не е необходимо. В най-новия си материал за списание „Time“ актрисата споделя уроците, които е научила по време на пандемията.

„В разгара на кризата се замислих за всичките майки и бащи – в момента те се надяват да успеят да смогнат с всичко и да удовлетворят нуждите на децата си. Това обаче е невъзможно. Малчуганите не искат да сте перфектни, а да сте искрени с тях и да давате всичко от себе си. Всъщност, колкото повече те трябва да компенсират слабите ви страни, толкова по-силни стават. Те ви обичат и искат да ви помогнат. Важно е да изградите силен отбор и да израснете заедно“, коментира носителката на „Оскар“.

Както се знае, Джоли е майка на Мадокс, 18, Пакс, 16, Захара, 15, Шайло, 13, и близнаците Нокс и Вивиан, 11. Анджелина разказва и за мотивацията си да стане родител през 2002-а, когато осинови Мадокс от Камбоджа и как й е било лесно да се посвети на друго човешко същество.

„Трудната част беше фактът, че от сега нататък от мен зависеше всичко да е под контрол – храната, образованието му, здравето му. Но бързо осъзнах, че просто трябва да проявя търпение. Тогава бях принудена да науча ново умение – да не се притеснявам излишно, а да съм подготвена за всичко“, допълва звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай