Неделя,

Джипито на Джако с разтърсващи разкрития за краля на попа

От: Агенция Стандарт -
3679
Джипито на Джако с разтърсващи разкрития за краля на попа
A
A
A

Личният лекар на покойния Майкъл Джексън, Конрад Мъри, излезе с ужасяващи разкрития. Той сподели, че преди време е казал на бащата на известния певец, че е "един от най-лошите бащи в историята" и даде обяснение за това голямо обвинение.

Мъри не осъжда Джо Джаксън само защото е бил ужасен баща, а твърди, че Джо е "кастрирал химически" Майкъл Джексън.

"Фактът, че той е бил химически кастриран, за да не загуби високия си глас, не може да бъде обяснен с думи", каза Мъри.

Лекарят твърди, че Майкъл му е разказал за многото страдания, които е претърпял от ръцете на баща си. Както се изрази Мъри, певецът е казал, че "детството му е било ужасяващо".

"Беше толкова страшно, че не можеш да си представиш", цитира Мъри довереника си, пише iWoman.

Кастрацията на момчета е била много разпространена през Средновековието и Ренесанса, особено ако детето е имало талант на певец. По този се е предотвратявала мутацията, а оттам и промяната на гласа на момчето, за да може то да продължи да пее толкова добре, колкото като дете. Тази практика е изчезнала, но след слухове за евентуална кастрация на Майкъл Джексън, историята за ужасяващите кастрации в името на музикална слава отново стана актуална. Тази тема привлича вниманието върху травмата, през която са преминали много деца.

Кралят на Попа има три деца, като винаги е твърдял, че им е биологичен баща - Принс, Парис и принц Майкъл Джексън II, по-познат като Бланкет. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com