Джина от "Трамвая" в Х фактор за ЧРД

Джина от "Трамвая" в Х фактор за ЧРД | StandartNews.com

Джина Иванова от "Трамвай № 5" утре ще празнува рожден ден на сцената на "Х фактор". Певицата е специален гост на музикалното шоу по Нова. Рожденичката получи скъп подарък - клип към песента "Уморих се" от новия й албум "Джина Иванова и приятели". Автор на музиката е талантливата й дъщеря Мартина. Вероятно именно това парче ще изпълни Джина в шоуто, което този път изправя чужденците пред ново предизвикателство. Всички ще пеят български хитове.

Симпатягата от Нигерия с уникалния глас, Стивън Ачикор, който бързо се превърна в един от любимците на публиката, ще трябва да се справи с наше парче. Той вече от два месеца учи български. Доскоро знаеше само "благодаря" и "много добре". "Тук няма да бъде решаващо само вокалното майсторство. Стив желае да остане в България, така че той вече е емоционално свързан със страната - в негови ръце е поднасянето на този сантимент на езика на страната, в която иска да живее", коментират в шоуто.

Християна Лоизу от Кипър ще призове бурни ветрове под звездното небе. За втори път от началото ексцентричната Дарина Йотова ще подхване фолклорни мотиви. За разлика от кастингите, тя ще трябва да впечатли не само журито, но и цяла България, доказвайки, че народното пеене е висш пилотаж за всеки артист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай