Джигит за малко да отнесе Цвети Стоянова

Инцидентът се е случил на пешеходна пътека в столицата

Джигит за малко да отнесе Цвети Стоянова | StandartNews.com

Джигит за малко да отнесе Цвети Стоянова и то на пешеходна пътека. За инцидента разказа самата гимнастичка, която се включи в Инстаграм, за да сподели за случката с последователите си. 

След като видяла, че идващ автобус спира, за да й даде предимство на зебра, Цвети започнала да пресича. Тя кимнала на шофьора и тръгнала с бърза крачка, за да не бави трафика. Една кола зад автобуса обаче отказала да се съобразява с правилата на пътя и решила да изпревари на непресечена линия през трамвайни релси. Имайки едно на ум, Цвети успяла да реагира светкавично и да се отдръпне в последния момент от пътя на нарушителя, който смогнал да бие спирачки навреме.

Но се оказало, че втора кола извършва същата незаконна маневра през трамвайните релси. Шофьорът на задния автомобил обаче нямал същите рефлекси и се набил в задницата на първата кола. Вследствие на удара тя изхърчала напред, подминавайки Цвети на косъм, а вторият автомобил аварирал на пешеходната пътека. Гимнастичката и вторият шофьор се оказали лице в лице и никой не можел да повярва какво се случва. За щастие нямало пострадали.

Стоянова си призна, че едва преди месец тя изпаднала в същата ситуация, но тогава тя била на шофьорското място и едва не убила пешеходец. Вследствие на двата инцидента Цвети се замислила къде е по-лошо - от едната страна или от другата, но не може да стигне до заключение. Гимнастичката призова зрителите си да карат по-внимателно и да мислят за живота на останалите участници в движението.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай