Джей Лено се разплака на прощаване

Обама го прави на шега посланик в Антарктида

Джей Лено се разплака на прощаване | StandartNews.com

Ню Йорк. Легендата Джей Лено се просълзи в прощалното си слово, с което сложи край на 23-годишната си кариера във "Вечерното шоу". Водещ номер 1 на Америка заяви: "Това бяха най-хубавите двайсет и три години от моя живот. Аз съм най-щастливият човек на света. По време на първата година от шоуто загубих майка си, а втората - баща си. След това...брат си. И хората тук, с които работя, станаха мое семейство. Питат ме защо не съм отишъл в друга телевизия. Как да го направя? Семейството ми е тук", каза Джей Лено.

През последната седмица на Лено гостуваха куп знаменитости, които изсипаха суперлативи за шоуто и мястото му в света на развлекателния бизнес. Послание му изпрати и Барак Обама. "Джей, ти доста се шегуваше с мен през изминалите години, но не се притеснявай, не съм разстроен. Дори мисля да те направя посланик в Антарктида. Надявам се, че имаш дебело палто, шегаджия такъв", написа американският президент.

Самият Лено ще продължи да се подвизава като комедиант в клубове. Той също ще се занимава и с някои телевизионни проекти, без обаче да застава пред камера.

Специален гост на последното предаване в четвъртък вечерта беше Били Кристъл, който беше първият гост преди 23 години.

Последното си шоу Джей Лено завърши с думите към дългогодишната си съпруга. "Скъпа, прибирам се!", каза просълзеният Джей и слезе от сцената.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай