Дженифър Флавин нарязва 324 костюма на Роки

Силвестър Сталоун и красавицата празнуват 23 години брак

Дженифър Флавин нарязва 324 костюма на Роки | StandartNews.com

Силвестър Сталоун, който празнува рожден ден № 74, през май поля и 23 години от началото на успешния си брак с Дженифър Флавин. Но преди да чуе ръка за ръка Менделсон с бъдещата майка на трите му дъщери, Роки преживява серия от романтично-скандални приключения. Неслучайно във вените му тече не само италианска, но френска и украйнско-еврейска кръв.     

Първата му сватба е с актрисата Саша Зак – женят се на 28 декември 1974-а. Двамата им сина имат трагична съдба – по-големият умира от инфракт едва на 36, а по-малкият страда от аутизъм. Бракът се разпада, когато денонощно ревнивата Саша на премиера удря шамар на Стефани Бичем, за която се говори, че е поредната любовница на Слай. Следващата мисис Сталоун е 22-годишната Бриджит Нелсън – казват „да“ на 15 декември 1985-а. Като праведен католик италианецът Сталоне се чувства длъжен да узакони пред Бога всеки свой нов романс. Заради тази му почтеност по-високата с 20 сантиметра от него датчанка успява само за две години да му вземе 16 милиона долара. В предбрачния им договор е записано, че всеки месец той ще й плаща по 100 000, а отделно от това по 10 000 за всеки секс сеанс – но не повече от 5 пъти на седмица и то само в определените от нея пози, които са надлежно „заверени“ от адвоката й.  

След втория развод кинаджията е толкова обиден и разочарован от нежния пол, че го удря през просото – под ножа му пада и свещената фешън троица: Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд. 20-годишната австрийска аристократка Андреа Визер също е доста чевръста – говори се, че още през първата й нощ със Слай е получила платинена карта с 2 милиона долара, за „да не работи до края на живота си“. Но идилията продължава само 2 месеца – скъпи подаръци, страст и постоянна ревност от страна на кинаджията.

През 1990-а Сталоун най-после се запознава с Дженифър Флавин, която е с 22 години по-млада от него. Момичето е влюбено в актьора от тийнейджър. Любовта е от пръв поглед и Флавин веднага се мести при гаджето си. Тя му е тотално вярна, не му иска и долар и дори не ревнува от безкрайните му обожателки, най-големите късметлийки между които успяват да се домогнат до секс за една нощ. Но някои от тях са ужасно нагли – кано Дженис Дикинсън, например. Тя така омагьосва Слай, че той праща телеграма на Флавин: „Между нас всичко е свършено, вече имам нова любов, която ще ми подари син. Желая ти щастие. Имаш два дни да се изнесеш от дома ми в Санта Моника“. Дженифър събира багажа си за един час, а в останалите 23 от денонощието нарязва 124 чифта обувки, 234 костюма и 567 ризи на вече бившия си любим.  Не след дълго Дженис Дикинсън, която вече е на 37, но има няколко провалени брака зад гърба си, ражда момиченце. И понеже Сталоун е изключително практичен, макар и не винаги, този път иска тест за бащинство – оказва се, че бебето не носи ДНК-то му. За да уталожи гнева си, се сгодява с Енджи Еберхарт от „Още девет седмици и половина“. Тя обаче прекалено предвидливо започва да обсъжда предбрачния договор и Слай осъзнава, че обича не душата, а парите му и отменя поредната сватба. На 5 юни 1995-а пада на колене пред Дженифър Флавин и моли за прошка. Първата им дъщеря София се ражда след година, но два месеца по-късно се оказва, че има порок на сърцето. Докато продължава операцията – за щастие напълно успешна – Слай споделя, че вероятно е наказан за многобройните си грехове. Той е на 51, когато най-после се жени за жената на живота си. „Тогава там, в болницата, преосмислих живота си. Щастлив съм, че Дженифър не спря да ме обича въпреки всичките ми безумства и скандали. Тя е силна, спокойна и мъдра жена – никога не бърбори, говори само за най-важното“, споделял е Сталоун. Всъщност Флавин винаги е знаела за кого се омъжва и винаги е била наясно, че трябва да спазва правилата на играта, ако иска да запази брака си и достойнството на цялото семейство. 

Днес Слай, чиято актьорска кариера започва в порно индустрията, продължава да е сред най-големите властелини в Холивуд. Но едва ли е забравил, че дебютира в "The Party At Kitty And Stud's", като за голото си присъствие получава жалките 200 долара. След като става популярен с  "Роки", еротичната лента сменя името си на "Италианският жребец". Сталоун, разбира се, има и много други таланти – пише добре /автор е на романа Paradise Alley, посветен на братя в кеча/, пее и рисува. Преди време негови платна бяха изложени в музей в Санкт Петербург. „Ако в младостта си можех да избирам, щях да стана художник“, бил е искрен той. Но да припомним едни други негови избори – или по-скоро откази. Сталоун казва „Не“ на "Умирай трудно", "Завръщане у дома", "Ченгето от Бевърли Хилс",  "Първичен инстинкт", "Американско жиголо", "Офицер и джентълмен",  "Хубава жена".

А през 2021-а очакваме следващият му филм - The Samaritan, с който той ще се разпише в супергеройските продукции. Историята е за малко момче, което разбира, че наоколо има популярен супергерой, изчезнал след епична битка преди няколко десетилетия. Снимките бяха стопирани през март заради пандемията, но премиерата все така е предвидена за следващото лято.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай