Джена разкри напуска ли България. Голямо признание

Певицата изненада феновете си

Джена разкри напуска ли България. Голямо признание | StandartNews.com

Феновете на певицата Джена изпаднаха в ужас от плъзналата мълва, че спира да пее и отива да живее в Лондон. С тази информация излезе жълт сайт, а поводът е снимка на певицата и нейния съпруг Атанас Стоев от Лондон, пише Шоу Блиц.

Няколко дни изпълнителката на тоталния хит "Не е любов" пазеше мълчание по този въпрос, но накрая реши да обясни какво се случва и по какъв повод е била в Лондон.

"Моята любов към вас е доказана отдавна. Днес с голяма “изненада” разбирам, че една измислена жълта новина обикаля интернет пространството и притеснява почитателите ми. Притеснява е точната дума, защото получавам писма и понеже не мога да отговоря на всички сметнах за крайно необходимо да напиша пост.Аз отдавна не се интересувам от подобни статии, но тази определено има цел. Искам да ви успокоя и да ви съобщя, че съм Жива и здрава!! Че не съм напуснала България и няма да го направя! Не съм спряла да пея и нямам намерение да го правя!!!!

В Лондон бях само на участие и след него със съпруга ми си дойдохме обратно в София при прекрасните ни дечица! Обичам музиката и композирам от дете. Смятам това за своя съдба!

Предстоят ми нови проекти, които планирам над година, а до дни ще представя и новата си песен. Обичам публиката си и благодаря на Бог за всичко, което ми е дал! Дори смело мога да кажа, че по-щастлива и обичана от вас и моето семейство не съм се чувствала. Бъдете здрави, а на доброжелателя, поръчал статията, пожелавам същото, каквото и той на мен - край", обясни Джена на почитателите си, които се притесняват, че ще ги изостави и няма да прави нови песни

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай