Джаред Лето счупи Оскара

Кейт Бланшет отпразнува статуетката с татуировка

Джаред Лето счупи Оскара | StandartNews.com

Джаред Лето така и не можа да се нарадва на най-престижната статуетка в киното. Актьорът ударил фигурата, без да иска, и й нанесъл трайни поражения. Инцидентът станал, докато Джаред гордо показвал наградата за "Клубът на купувачите от Далас" на приятели и колеги. "Разнасях статуетката и я показвах на разни хора и прас - ударих, без да искам, парапета на стълбите с нея и я нащърбих отзад. Сега не изглежда много добре, отчупи се цяло парче", сподели 42-годишният Лето.

Актьорът и музикант все пак избрал почетно място за приза - в кухнята, до любимото му веганско масло и пакетче пуканки.
Носителката на отличието за главна женска роля Кейт Бланшет пък отпразнува по нестандартен начин отличието. Три дни след церемонията тя си направи татуировка на дясната ръка. "Кейт си бе обещала да изрисува ръката си, ако се добере до "Оскар". Тя има собствени ритуали, които спазва, и този бе един от тях", издаде близък до актрисата. Преди дни Бланшет сподели, че на първата нощ след оскарите тя и съпругът й спали заедно със статуетката.

"Това ще е единствената тройка през живота ми", пошегува се Кейт.

Алба купува само втора употреба

Джесика Алба признава, че за разлика от повечето си колежки обожава да купува най-различни вещи втора употреба. "Обожавам всякакви антикварни мебели и постоянно си купувам разни предмети втора употреба. Има страхотни попадения. Притежавам цяла колекция столове, както и датски шкафове от средата на миналия век, а да не ви споменавам и един уникален розов скрин, с който се сдобих съвсем наскоро", със задоволство отбелязва красавицата.

Пианото, на което Пол Макартни

написал знаменитата песен на "Бийтълс" - Yesterday ще бъде продадено на търг в Ливърпул.

Аукционът ще се състои на 20 март. Музикалният инструмент е изработен през 1907 г. Очаква се той да бъде продаден за над 83 000 долара. Пианото е използвано и от Джон Ленън, а през 1965 г. е снимано във втория филм за групата Help!.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай