Джако имал гадже от Източна Европа

Джако имал гадже от Източна Европа | StandartNews.com

Той беше лудо влюбен в нея, пишат бодигардове в нова книга за краля на попа

Майкъл Джексън е имал интимна приятелка от Източна Еропа. Това твърдят негови бивши телохранители в нова книга, която ще излезе през юни. Джавон Биърд и Бил Уитфилд пишат в "Помнете времето: Да пазиш Майкъл Джексън в последните му дни", че ексцентричният крал на поп музиката ги пращал да взимат мистериозната жена, която наричал само "приятелка". Също така им поръчвал да купуват подаръци за нея от магазините "Тифани". В томчето, с чието копие са се сдобили в "Ню Йорк дейли нюз", гардовете описват мацката на Джако като "умопомрачително красива". Мъжете разказват още как Джексън е посещавал своята любовница през нощта в хотел "Хемптън ин", след като децата му заспивали. Дамата с източноевропейски акцент обаче не била единствената, която ощастливявала Джако с интимни ласки и с която те го виждали да се целува и на задната седалка на колата. Те разкриват още, че певецът е имал и друга среднощна посетителка, която наричал "цвете".

"Тя посещаваше Джако няколко дни след "приятелката". Той обаче беше по-близък с момичето от Източна Европа", твърдят още мъжете. От книгата става ясно, че нейното пристигане в града винаги е било голямо събитие и телохранителите е трябвало да подсигурят всичко да е перфектно.

В книгата се споменава още, че Джако е бил стриктен баща. Веднъж напляскал 17-годишния днес Принс, защото не почистил след куче, което получил като подарък. Джаксън с лунна походка стъпил върху екскрементите на животното и страшно се вбесил на момчето си, описват случката двамата яки мъже.
"Искам децата ми да имат по-добър живот от моя. Не желая да минат по моите стъпки. Как би се чувствал ти, Бил, ако твоите синове поискат нещо от теб и ти трябва да пратиш друг да им го достави? Оценявам вашата помощ, но аз съм техният баща, а не мога да се кача в колата и да тръгна, ако ме извикат. Има толкова много неща, които не мога да направя за тях, защото отвън ме чака тълпа от фенове, която няма да ми го позволи. Не можете да си представите как се чувствам! Наистина не можете! Просто мечтая да бъда само с децата ми", споделял Джако с Бил Уитфилд.

Биърд и Уитфилд разказват и за финансовите проблеми на краля. Според тях те често изкарвали цели месеци, без да получават и стотинка от заплатите си. Ставали свидетели на шопинг на Майкъл за 10 000 долара, приключил с блокирането на кредитната му карта. Томчето обхваща периода от декември 2006-а, когато Майкъл се връща в Щатите, до смъртта му през юни на 2009-а. Разказва и за посещенията на звездата в Лас Вегас и Ню Джърси.

Бодигардовете споменават, че Джако не е искал да се вижда с роднините си. Майка му Катерина е била единствената, която можела да го посещава без предупреждение. Отказвал на всички останали, когато идвали и го молели за срещи. Особено не понасял брат си Ранди и сестра си Джанет.

Ето какво разказва фен на поп звездата, който вече се е добрал до копие от книгата: "Изчел съм всичко за Джако, търсил съм най-уникалните и интересните спомени за него. Но неговите гардове бият конкуренцията. Тяхната книга не е пълна със стари и боклучиви слухове, които сте чували милион пъти. А е уникална, разказана от първа ръка."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай