Две момичета с опасност за живота, след инцидент на пътя

Две момичета с опасност за живота, след инцидент на пътя | StandartNews.com

Варна. Две непълнолетни момичета са пострадали в катастрофа в морската столица. 

Инцидентът на пътя е предизвикан от 18-годишен шофьор, който се е движел с неправомерна скорост.

18-годишен шофьор и две момичета пострадаха при катастрофа във Варненско. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-Варна.  По-късно стана ясно, че само една от пострадалите е с опасност за живота. 

Сигналът за катастрофата е подаден около 01:25 часа тази нощ в РУП – Аксаково, съобщават от Областната дирекция на МВР-Варна. Катастрофата е станала между с. Орешак и с. Каменар. „На около 200 м след с. Орешак, лек автомобил „Пежо 406" ,с водач Д. Д. на 18 години от Варна, поради движение с несъобразена скорост, при навлизане в десен завой губи контрол над автомобила. Колата излиза в ляво от пътя и се преобръща в канавката", обясняват от полицията.

Водачът на колата е с фрактура на прешлен и е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна". Няма опасност за живота му. Пострадали са две момичета, които са пътували на задната седалка на автомобила. Те са настанени в същата болница. Едното е с фрактура на черепа и травма на мозък, с опасност за живота. Другото момиче е получило комоцио, но няма опасност за здравето му.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай