Две бири ви правят звяр в леглото

Две бири ви правят звяр в леглото | StandartNews.com

Напук на проучванията за вредата от алкохола се оказа, че бирата прави мъжете атлети в леглото. Изследването е на доктор Кат Ван Кирк, сертифициран секс терапевт от Ел Ей. Разбира се, не става въпрос за наливане до козирката. Но според дамата две бири помагат страшно в спалнята.

Бирата е пълна с фитоестрогени от алкохола - научно доказано те отлагат оргазмите, каза докторът пред сайта askmen, цитиран от "Дейли мейл". И добра новина за мъжете, които предпочитат тъмно пиво. Те могат да очакват изненадващо подобрено либидо и интензивни ерекции. Дължат се на високото количество желязо, което увеличава броя на червените кръвни телца и оттам "повдига самолета".

И още добри новини: една-две бири на ден, съчетани с упражнения, намаляват риска от заболявания на сърцето с близо една трета. Изследването дава и трета отлична причина да се пие тъмна бира. Две на ден предпазват стомаха. Според доктор Кърк бирата Гинес е богата на витамини и минерали, особено витамин B и други, които имат действие на пробиотици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай