Две зодии в капана на измамници, трета – със съдбовно изпитание

Човек от миналото се връща в живота на земен знак

Две зодии в капана на измамници, трета – със съдбовно изпитание | StandartNews.com

Седмица на изпитания започва за зодиите. Човек от миналото се връща в живота на земен знак, воден е подложен на тест от съдбата. За две зодии денят ще е особено напрегнат, защото ги дебнат измамници.

Как да се предпазите – вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Изпълнени сте с положителна енергия. Може да се превърнете в душата на всяка компания, но внимавайте, защото има опасност хора с нечисти дела да се опитат да ви навредят! Избягвайте досадниците! Срещата с такива енергийни вампири може да ви срине.

ТЕЛЕЦ - Човекът, който в миналото ви е вълнувал до полуда, може без покана отново да се опита да се върне в  живота ви. Ако ви е скучно, не бързайте да го отпращате, но не показвайте емоциите си! Пътищата ви са като змии, които отново ще се разплетат и ще продължат по своя път.

БЛИЗНАЦИ - Времето е добро както за сближаване с вашите началници, така и за подобряване на отношенията с вашите близки. Трябва обаче да сте по-активни. Може да наблегнете на гимнастическите упражнения или на фитнеса.

РАК - Случват ви се странни неща? Това не е случайно. Звездите днес ви подлагат на изпит, от който зависи вашето душевно издигане. Злобата и завистта водят до падение, а добрите дела ще ви извисят. Не давайте обаче пари на заем, защото може да възникнат финансови затруднения!

ЛЪВ - Денят е прекрасен! Душата ви ще прелива от нежност и любов. Новите ви планове обаче изискват активност, разширяване на кръга от приятели и бизнес партньори. Разпределете силите си така, че да ви стигнат!

ДЕВА - Не разчитайте на интуицията си! За да се предпазите от хора, които ще се опитат да злоупотребят с добротата ви, е желателно да ограничите контактите, особено с непознатите. Ще сте раздразнителни, но не си го изкарвайте на близките!

ВЕЗНИ - Това е важен ден и за приемането на кардинални решения в живота и за осъществяване на това, което сте планирали, но обърнете малко внимание и на своите близки! Въздържайте се от това да правите големи разходи! Налага се да сте по-пестеливи, но може да ги зарадвате с мили думи.

СКОРПИОН - Това е един от дните, в които с каквото и да се захванете, ще ви върви. Изкачването ви по стълбичката на успеха зависи много от решенията, които ще вземете. Поставяте фундамента за кариерното си развитие. Хармония цари и в отношенията с вашата половинка.

СТРЕЛЕЦ - Уязвими сте психически. Старайте се да контролирайте своите мисли и чувства! Това ще ви помогне да избегнете конфликт и репутацията ви да не пострада. Пазете се от измамници! Времето е благоприятно за почистване на кожата и премахване на пъпки, акне, брадавици.

КОЗИРОГ - Денят е прекрасен и за обяснение в любов, и за възпитаване на децата. Не е желателно обаче да вземайте и да давайте пари назаем! В съпружеските отношения ще цари разбиране. Обърнете обаче внимание на своето здраве! Уязвими са черният дроб и кръвоносната система.

ВОДОЛЕЙ - Обърнете гръб на досадните задължения! Правете само това, което ви е приятно! Ще получите интересно предложение, на което трябва да обърнете повече внимание. Не бързайте да отговаряте! Не е ден за авантюри. В отношенията с любимия няма да настъпят никакви промени.

РИБИ - Може да станете жертва на измама или на илюзии. Ще срещнете съблазни и изкушения, не се поддавайте! Бъдете критични към себе си и справедливи към своите близки, защото иначе ви очакват неприятности! Не оставяйте емоции да замъглят разума ви! Внимавайте с храната, не преяждайте!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай