Две зодии удрят джакпота днес

Ето какво показват звездите

Две зодии удрят джакпота днес | StandartNews.com

ОВЕН

Не се сърдете за дреболии, а се опитайте да съхранете дружелюбието си. Не винаги ще ви харесват думите и постъпките на околните. По възможност избягвайте конфликтите. Втората половина на деня обещава парични постъпления. Може да решите важни въпроси, засягащи финансите и имуществото ви.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще е доста продуктивна. Ще водите успешни преговори и ще обсъждате всякакви въпроси, засягащи работата или бизнеса, инвестиции и големи покупки. Вечерта ще е време за обмисляне, а не за активни действия. По-добре е да не давате обещания, които трудно ще изпълните.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви ще бъде интересен и ползотворен. Всичко ще ви се получава лесно. Някои от вас ще намерят неочаквани, но верни отговори. Възможни са необичайни предложения за сътрудничество. Не мислете дълго. Интуицията веднага ще ви даде правилното решение.

РАК

Ден за самостоятелна работа. Сами ще може да се справите много добре със задачите си. Слушайте интуицията си, така ще се ориентирате над какво да се съсредоточите. В личния ви живот, също ще преобладават позитивните тенденции. Ще прекарате повече време с близките си и успеете да обсъдите важни неща.

ЛЪВ

Започнете деня с най-важните задачи. Добре ще се справите, ако не разчитате само на себе си, а приемете и предложената помощ. Интуицията също ще ви помага. Ще получите доход, който ще ви даде възможност да направите по-големи покупки и да изненадате близките си.

ДЕВА

Сутринта може да се възползвате от спокойствието  и да решите някои по-важни въпроси. Очакват ви приятни новини и предложения, на които няма да може да устоите. Късметът ще е на ваша страна. Ще намирате общ език с най-различни хора, даже с такива, с които не се разбирате добре.

ВЕЗНИ

Ден за учене, събиране и анализ на информация. Ще се справите със сложните задачи, но по-добре заложете на познатото и рутинното. Имате шанс се помирите с хора, с които сте били в раздор. Ако началото на деня е напрегнато, следобедът ще бъде наситен с много позитивни емоции. Вечерта отделете за близките си хора.

СКОРПИОН

Днес спокойно може да обсъждате важни въпроси. Ще получите необходимата ви подкрепа. Възможно е да поставите начало на делови отношения, които с времето ще се превърнат в приятелски. Бъдете внимателни с парите. Склонни сте да се отнасяте лекомислено, което може да донесе загуба на значителна сума.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат делови ден. По-добре е да действате самостоятелно. Съвместните действия само ще ви разсейват. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, но трябва да проявите търпение и да не губите инициативата. Вечерта ще е пълна с приятни изненади, особено за влюбените във вас.

КОЗИРОГ

Ден за успешни делови преговори и обсъждане на всякакви въпроси, засягащи работа и бизнес. Може да намерите и нови партньори. Втората половина на деня е подходящо време за всичко, което изисква творчески подход, фантазия и изобретателност. Ще завоювате уважение на доста влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ

Днес няма значение дали ще работите самостоятелно или в колектив - имате големи шансове за успех във всичко, с което се захванете. Лесно ще се договаряте за съвместни действия. Възможни са по-големи неочаквани разходи, както и досадни загуби. Неочаквани срещи ще ви донеса приятни емоции.

РИБИ

Лек и приятен ден. Много от начинанията ви ще са успешни. Отлично ще се справяте със задачите, изискващи творчески подход. Днес няма да скучаете - ще намирате увлекателни занимания, както за себе си, така и за останалите. Не са изключени запознанства, които могат да имат романтично продължение.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай